Hae
Elämänmakuista matkaa

Surkeiden sattumusten viikko.

Tämä viikko on henkisesti ollut todella raskas viikko. Pinnalla on ollut muutto, mikä tuntuu seuraavien asioiden vierellä kaikista helpoimmalta ja mukavimmalta jutulta. Tällä viikolla on ollut kunnon surkeiden sattumusten viikko, jossa päätä on koetellut isyysasiat, toimeentulotuki asiat sekä viimeisimpänä lapsiperheiden kotipalvelun asiat. Eikä tässä vielä kaikki, koululaiset jännittävät uuteen kotiin siirtymistä, joka on osaltaan tuonut lisämaustetta viikkoomme. Kaiken tämän keskellä olen päättänyt laittanut talouttani paperille ja suunnitellut perustavani lapsenvahti toiminimen. Jotta viikko ei näiden käänteiden keskellä liian rauhalliseksi mene, niin pakkaaminen on jokapäiväinen sana ja sitä tehdään pienissä paloissa, koko ajan.

surkeiden sattumusten

Näissä tunnelmissa arkipäivät ovat menneet.

Surkeiden sattumusten viikko, avataan enemmän asioita.

Isyysasiat.

No mitäpä tästä sanomaan näin lyhykäisyydessään? Pidempi postaus on tulilla mutta sanotaan näin lyhyesti – vielä tulee se päivä, kun pistos tuntuu sydämessä mutta siinä vaiheessa menetettyä ei saa takaisin.

Toimeentulotuki.

Kuten kirjoitin tähän, niin osaltani toimeentulotuki päätös ei ollut edukseni ja tulen kirjoittamaan postauksen siitä millaisissa keskiarvollisissa vuokrissa pääkaupunkiseudulla mennään, ja miten kokoisellemme perheelle määritelty hyväksi luettu vuokra on keskiarvosta kaukana.

Lapsiperheiden kotipalvelu.

Melkein menetin tämän palvelun. Vedoten palvelun tilapäisyyteen ja siihen, että nuorimmainen on jo päiväkoti-ikäinen. Olin tästä suunnattoman raivoissani mutta onneksi asia kääntyi kuitenkin parhain päin ja palvelu jatkuu meidän perheessämme, vielä kolme kuukautta.

Näissä tunnelmissa viikonloppu alkaa.

Surkeiden sattumusten viikonloppu.

Toivon, että raskaan arkipäivien jälkeen olisi luvassa kevyt viikonloppu. Toivon, että saisin huomenna hemmoteltua itseäni pienillä kauneushetkillä kotona sekä herkutellen. Tasapainoksi haluaisin kävellä ulkona ja kotona keskittyä vauvan kanssa olemiseen. Koululaiset ovat isällään ja vietän viikonlopun vauvan kanssa kaksin. Hänen nukkuessaan toivon saavani katsoa lempisarjojani ja pakkailla rauhassa tavaroita. Pitkästä aikaa odotan tätä viikonloppua ja sitä, että saisin keskityttyä itselleni mieluisiin, mieltä parantaviin asioihin.

Ensi viikolla muutamme ja jesta miten innoissamme olemme muutosta mutta siitä huolimatta muutto viikko tarvitsee pohjalle oman näköiseni, ja mieluisia asioita täynnä olevan viikonlopun. Muutto näyttäisi olevan toimeentulotuki päätöksestä huolimatta hyvällä mallilla. Saamme tänne ihmisiä, jotka haluavat auttaa perhettämme saamaa tavarat isompaan kotiimme. Minua yllätti sosiaalisenmedian voima tässä asiassa. Laitoin kyselyä niin Instagramin storyyn kuin alueemme facebook ryhmään – kummastakin ihmisten tarjoutuivat auttamaan meitä. Eräskin tarjoutui tulemaan Porvoosta saakka auttamaan meitä – aivan huikeaa. Moni, joka tarjoutui tulla auttamaan muutossa, oli itselleni tuttuja sekä läheisiä, että tuntemattomia. Kaikenlaisia!

Surkeiden sattumusten viikko pitää sisällään myös ystävällisyyttä ja kiitollisuutta! Te siellä olette huikeita. Kiitos, että olette siellä ja tuette perhettämme – niin tsempein kuin sillä, että olette siellä ja valmiina auttamaan.

Ida

 

Seuraa meitä:

Instassa.