Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 12 – suurien paljastuksien päivä.

Luitteko jo perjantaisen postauksen, jossa kerroin, että viikko 12 on ollut surkeiden sattumusten viikko? Henkisesti tällä viikolla on kulutettu paljon, joten vietin eilen rennon päivän enkä blogannut enkä tehnyt Instagramiin päivitystä – seinälle. Otin aikaa itselleni, kun apina nukkui. Värjäilin hiuksia, tein kasvonaamion, herkuttelin ja katsoin neljä jaksoa Greyn anatomiaa. Viestittelin ystävän kanssa ja nautin illasta. Oli ihanan rento olo. En ottanut paineita mistään tekemisestä vaan annoin asioiden olla, pysähdyin relaamaan ja keräsin energiaa.

Mikä osoittautui hyväksi päiväksi sillä, heräsin tänä aamuna pirteänä uuteen päivään ja sain ajatuksen lähteä mammutti markkinoille, apinan kanssa. Oli aamulla niin hyvä ja energinen fiilis, että ajattelin tehdä tästä päivästä suurien paljastuksien päivän ja paljastin Instagramin reels:n uuden, elämäni mullistavan asian.

viikko 12

viikko 12 – asiat järjestyvät.

Vuoden vaihteessa astui virallisesti voimaan talouteni muuttava asia. Asia, joka tulee pelastamaan talouteni eikä yksinään minun talouteni vaan lasteni talouden, että koko loppu elämäni. Pitkän haku prosessin jälkeen sain kuulla, että

velkajärjestely alkaa.

Minulla. Kaiken sen hitonmoisen duunin jälkeen aloitan velkajärjestelyn. Tulen kertomaan tästä enemmän ja saa laittaa kommenttiboksiin kysymyksiä asiasta! Vastaan niihin parhaani mukaan velkajärjestelyyn liittyvien postauksien muodossa. Mutta juuri nyt sanon vaan, että olen todella onnellinen. Tämän olen ansainnut, ihan itse. Hitto miten siisti juttu eikä mikään lottovoitto korvaa tätä fiilistä. Ihan mahtavaa!

Viikko 12 – postaukset.

maanantai – yksinhuoltajan seksielämä.

tiistai – asioita, joiden tekemistä vältän viimeiseen asti.

keskiviikko – toimeentulotuen päätös.

torstai – kuolemasta keskuteleminen lapsen kanssa.

perjantai – surkeiden sattumusten viikko.

Kello on nyt 13:45 ja apina nukkuu päiväunia. Minä puolestaan meinaan alkaa järjestelemään tavaroita. Enää viisi yötä, niin saan avaimet uuteen kotiin. Jes.

Ihanaa päivää sulle.

Ida

 

Seuraa meitä:

Instassa