Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 14 – arkisia hetkiä.

Viime viikolta joka sunnuntainen viikkokatsaus jäi välistä koska muutto vei kaiken ajan mutta tänään pääsin kirjoittamaan pienen koosteen tästä viikosta. Viikko 14 on ollut todella raskas viikko. Noin kolmen viikon tiivis muutto tuli päätökseen ja pääsin palauttamaan edellisen kodin avaimet. Kolme viikkoa puskin satalasissa muuttoa kasaan ja muuttopäiväkin hoitui muutamassa tunnissa. Vauva on tehokkaasta muutosta huolimatta vieläkin muutosta hieman kuormittunut, joka ilmenee niinä hetkinä, kun hän jää jonkun toisen kanssa ja menen suljetun oven taakse.

Tämän vuoksi olen pohtinut sitä, että miksi ulkopuolelta oletetaan minun tarvitsevan vapaata vauvasta tai kysytään, oletkos saanut viettää vauvasta vapaata. Myös olen kuullut, että vauvan tulisi tottua jo muihin ja vauvan tulisi sitä tätä ja tuota. Todella raivostuttavaa. Ihan tosissaan. En tuomitse heitä, jotka vievät vauvaansa pienestä pitäen hoitoon ja kokevat kuormittuneensa vauvasta MUTTA toivoisin ymmärrystä sen tyyppisille äideille, jotka haluavat hoitaa itse vauvansa eivätkä koe tarvetta laittaa vauvaa hoitoon. Vauvan ei pidä tottua muiden hoitoon. Sen aika tulee, kun sen aika on. Ihan voisin tästä kirjoittaa jossain vaiheessa oman postauksen.

Ystäväni sanoi ihanasti eilen illalla

Sä olet vauvalle kaikki kaikessa.

Liikutuin tästä sanomisesta. Aivan täydellisesti sanottu.

Nyt viikko 14 arkisiin hetkiin kuvien avulla.

Tänään aika on rajallinen sillä lapset lähtevät virpomaan ja sitä tulee valmistella. Tämän lisäksi minulla ja vauvalla on tänään kuvaukset!! Olen jo laittanut meille vaatteet valmiiksi ja odotan todella kovasti, että saamme meistä muitakin kuvia vauvavuodesta kuin ”selfieitä”.

Maanantai.

Rakastan meidän uuden kodin seinää, sen vieressä olevan sohvan ja verhojen yhdistelmää.

viikko 14

Tiistai.

Kävimme tiistaina perhetyön kanssa Duudsonit parkissa, iso suositus!!

viikko 14 – keskiviikko.

Keskiviikkona kerroin Instagramissa olevani tyytyväinen kroppaani, pitkästä aikaa. Siitä huolimatta jännitän tämän päiväisiä kuvauksia.

Torstaista lauantaihin.

Tältä näyttää aamuni, aina. Kissa ja vauva pyörivät vieressäni ja koululaiset nukkuvat.

Sunnuntai.

Tänään edessä on kuvauspäivä ja virpomista, ensi viikon postauksien suunnittelua ja arjen aikataulutusta.

Viikko 14 – postaukset.

Maanantai Ihana leppoisa muutto, josta vauva ei tykännyt.

Tiistai Yksinhuoltajuus on parasta.

Keskiviikko Kiusatun (ja kiusaajan) arki.

Torstai Velkajärjestely – te kysyitte, mä vastasin.

Perjantai 4h ja 97m esittelyssä alakerta.

Nyt alan valmistautumaan päivän touhuihin! Kuten oksien koristeluun – käydäänkö teidän perheessä virpomassa?

Ida