Hae
Elämänmakuista matkaa

Vuosi sitten huhtikuussa.

Mitä tapahtui vuosi sitten huhtikuussa? Mitkä postaukset ovat luetuimmat huhtikuussa 2021, vuosi sitten? Laitan listauksen vuoden takaisista, huhtikuun tapahtumista tähän postaukseen, joten pääsemme samalla pikakelaamaan vuoden takaista aikaa. Tuttuun tapaan, kuten olemme pikakelanneet tammikuusta alkaen. Siinä missä vuosi sitten tammikuussa kuulin, että minulla on kaksi istukkaa, vuosi sitten huhtikuussa kuulin, että toinen niistä alkoi vuotamaan. Puistossa, penkillä istuessa tunsin, että nyt jotain tippui housuihini. Vaan en tiennyt siinä vaiheessa, että synnytys alkoi. Mutta mistä kaikki lähti ja mitä tapahtui ennen sekä jälkeen synnytyksen, huhtikuussa?

huhtikuussa

Vuosi sitten huhtikuussa kirjoitin?

Ihmisen alla uhkapelaaja.

Uhkapelaaminen on riippuvuus siinä missä alkoholismi tai muut päihteet mutta uhkapelaaminen on riippuvuus mistä voi päästä eroon jos siihen hakee apua. Uhkapelaaminen on myös riippuvuus, joka vie niin sairastuneen kuin läheiset mukanaan.

Tarina kuvaus hetkestä.

Edellisen postausta tasapainoittaa postaus, jota kirjoittaessa fiilis oli huikea. Muistan sen jännityksen mitä koin ennen kuin menin kuvattavaksi mutta muistn myös sen vapauden tunteen mitä koin kun kuvaus pääsi vauhtiin. Tästä päivästä minulla on upeita, tärkeitä muistoja niin sydämessäni kuin kuvina.

Huhtikuussa ansaitusti luetuin postaus oli:

Apinanpoikanen.

Hän syntyi ja kun näin hänet ohimennen ensimmäisen kerran, sanoin, näyttää ihan apinalta. Samalla sekunnilla apinaa vietiin viereiseen huoneeseen ja seuraavan kerran näin hänet noin 6-7 tuntia sektiosta kun päättäväisenä halusin lähteä teho-osastolle.

06:30 – yksi koskettavimmista hetkistä.

06:30

Vuosi sitten heräsin pari viikkoa putkeen aamuisin ennen puolta seitsemää, jotta olin virkeänä soittamassa sairaalaan. Myös viikonloppuisin. Siitä hetkestä asti aikaisista aamuista on tullut vakioni. Herään ajoissa vaikka muu väki nukkuu mutta nyt saan herätä vauvan vierestä, vuosi sitten heräsin yksin.

Huhtikuussa kirjoitin pojalleni.

Kirje pojalleni.

Harvoin kirjoitan lapsilleni kirjeitä mutta sitten kun kirjoitan, annan niihin aikaani. Toivon, että jonain päivänä lapset voivat aikuisuuden aikana muistella kirjeiden avulla hetkiämme ja toivon, että heille välittyy kirjeiden läpi lämpö ja rakkaus.<3

Sellaisia käänteitä oli vuosi sitten huhtikuussa,

Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa.