Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 15 – pääsiäinen.

Viikko 15 ja rento pääsiäinen! Pääsiäinen on ollut kiva ja rentouttava, kevyt ja just tähän hetkeen sopivan oloinen. Aloitin pääsiäisen vieton vauvan ja tytön kanssa, pojan lähtiessä isänsä kanssa viikonlopuksi mökille. Tänään saman katon alla on ollut koko lauma ja nyt tuntuu taas hyvältä. Oli hassua, kun yksi puuttui laumastamme. Puuttuvan palasen huomasi heti ja kaipuu oli suuri. Käänsin tämän kuitenkin positiiviseksi ja yritimme pääsiäisenä tehdä sellaisia juttuja mitä tyttö on toivonut. Olemme syöneet hänen toiveestaan, ulkoilleet hänen pyynnöstä, katsoneet elokuvaa ja olemme mm. hupsutelleet yhdessä. Lauantaina kävimme kyläilemässä ja yhtenä päivänä ukin kanssa hampurilaisilla. Suklaata on mennyt ihan hitokseen, ja ateriarytmit ovat päin prinkkalaa mutta haittaako se? Ei, pitkillä vapailla voi tehdä asiat vähän sinne päin. Olemme pääsiäisenä ottaneet niin rennosti, että huomen aamulla on pakko ottaa taas käyttöön jo koko muutto ruljasin ajan poissaolollaan loistaneet kotityö-, ja viikonruokalistat.

Tällein pääsiäisenä havahtuin miten ”retuperälle”  moni asia onkaan mennyt muuton aikana ja tämä pitkä pääsiäloma vain vahvisti sitä ajatusta, että viikko 15 on viimeinen viikko kun vedämme asiat sieltä mistä aita on matalin. Nyt on tehtävä ryhtiliike mm. nukkumaanmenon suhteen ja syömisen suhteen!

viikko 15

Viikko 15 – kuvia pääsiäisestä.

viikko 15 – postaukset.

Maanantai.

Vuosi sitten huhtikuussa.

Tiistai.

Jos olisinkin parisuhteessa? – toivepostaus.

Keskiviikko.

Ihastuin varattuna, toiseen ihmiseen.

Torstai.

Elämänmakuinen tunteiden kirjo.

Lauantai.

Etinen, vuotava istukka-vuosi sitten.

Sellainen pienet pääsiäisen kuulumiset tänne! Miten teidän pääsiäinen on mennyt?

Ida

 

Hyppää matkaan mukaan,

Instassa