Hae
Elämänmakuista matkaa

1-vuotias apinanpoikanen

Rakas 1-vuotias apinanpoikanen,

Tänään olet 1-vuotias – ajatella miten nopeasti aika on mennyt. Vastahan olit kummitätisi rinnalla näkemäni viiva tikussa, katkarapu ruudulla ja hentoinen potku vatsalla sekä hikotteleva aamuvirkku vatsassani. Muistan sen päivän kuin eilisen, kun sinut kiidätettiin viereisen huoneen teholle, samalla kun äidiltäsi oli lähteä taju. Aloitimme yhteisen matkamme raskain askelin mutta entistä läheisemmin. Rakastin sinua siitä hetkestä asti, kun kummitätisi rinnalla tein positiivisen raskaustestin. Rakkauteni sinuun vahvistui sillä hetkellä entistä syvemmin, kun mummisi kanssa katsoimme sinua, pienen sekunnin ajan ennen kuin hoitaja sinä sylissä juoksemaan. Sillä hetkellä kutsuin sinua ensimmäisen kerran apinaksi mutta sillä hetkellä pelkäsi puolestasi eniten koskaan.

 Sinä olet valoni, sinä olet voimani. Sinä olen kaikkeni, 1-vuotias apinanpoikanen.

1-vuotias

@ennauusphotography

1-vuotias kuopukseni, iltatähteni. Haluan sanoa sinulle kiitos, että olet siinä, sydämessäni, koko maailmassa ja olemassa. Sinä teit mahdottomasta mahdollisen ja teit minusta kolmannen kerran äidin. Sinä näytit, että kaikista yli seitsemän kuukauden riskeistä huolimatta ja vastoinkäymisten jälkeen vatsassa pystyi kasvamaan kahden ja puolen kilon mittoihin.

46 senttisenä halusit syntyä ja tämä tarkoitti sitä, että vietit lähes kolme viikkoa teho-osastolla, josta selvisit läheisten rakkaudella, omalla sisullasi ja kaikkien vapaa vuorossa olevien suojelusenkeleiden avulla. Näytit, että kaikesta selviää ja sitä myötä olet opettanut minulle, äidillesi, mikä on elämäsä kaikista tärkeintä.

Vuosi sitten kello 10:12 synnyit loistamaan ja siitä hetkestä asti olet valaissut polkusi auringolla ja ilolla.???

Paljon onnea rakas aurinkoinen sisupussini, rakastan sinua maailmassa eniten!

Äiti

 

Lue myös:

Apinanpoikanen.

Meidän matkaamme pääsee:

Instagramissa