Hae
Elämänmakuista matkaa

Minun tyylini – kaiken alla rentous.

Nyt on ollut niin hektinen ajanjakso elämässä meneillään, että kirjoitan tätäkin postausta tiistai-iltana kello 21:40, ystäväni lähdettyä juuri meiltä. Yksinkertaisesti en ole kerennyt tekemään tänään huomisen tekstiä aikaisemmin enkä ole oikeastaan kerennyt pariin viikkoon tekemään tekstejä etukäteen. Toisaalta se ei haittaa koska tiedän, että tämä on vain vaihe missä omia juttuja tehdään yömyöhään. Yksivuotiaalle vauvalleni on tulossa kolmas hammas, ja tämä on mm. viime päivinä aiheuttanut itkua ja lyhyitä päiväunia. Joka tarkoittaa sitä, että päiväunet eivät mene tietokoneella vaan kotihommia tehden tai virasto asioita hoitaen. Tänä iltana halusin kuitenkin nollata ajatukseni ja kirjoittaa huomiselle kevyen postauksen, jossa kerron teille millainen minun tyylini on. No ainakin sellainen, jonka pohjalla on rentous.

minun tyylini

Minun tyylini – kolmen lapsen äitinä.

Sanotaan, että äitiys muuttaisi tyyliä mutta minulla se on pikemminkin muuttanut hyvään suuntaan. Tämä tarkoittaa sitä, että olen uskaltanut kolmannen lapsen kohdalla pukeutua juuri sillain, miten tykkään. Miettimättä, että tykkääkö vaatteistani kukaan muu. Vuosikausia yritin vaatteilla tehdä vaikutusta muihin ja annoin ympäristön toiveiden vaikuttaa siihen, miten minun tulisi pukeutua ja miltä minun tulisi näyttää. Kunnes minusta tuli kolmannen kerran äiti.

Sitten vapauduin muiden asettamista raameista ja aloin pukeutumaan juuri siten, miten itse haluan. Pilkkihaalariin talvella, verkkareihin päivästä toiseen ja niin miesten-, kuin naistenosastolta ostamiin vaatteisiin. Enää vaatteissa ei ole tärkeintä muiden mielipide vaan nykyään niissä on tärkeintä oma mielipiteeni.

Minun tyylini rakentuu nykyään, ensimmäistä kertaa ikäni aikana juuri minun makuni mukaan ja minun tykkäämistäni vaatteista koostuen. Se tunne on aika siisti!

Rentous kaiken pohjalla.

Rentous ja mukavuus on se mitä vaatteillani haen. Haluan pysty vaatteillani olemaan rennosti remuten ja touhuten ilman, että mistään kiristää ja puristaa. Vaatteissa suosin nykyään paljon verkkareita, legginsejä, t-paitoja ja huppareita. Juuri sellaisia mukavia vaatteita, joissa minulla on hyvä olla. Tyylini, jota tällä hetkellä kannan, on suora ajatus omasta näkemyksestäni siitä, millainen tyyli minulle sopii.

Rakastan tyylissäni runsautta ja rentoutta, paitojen suuruutta ja huppareiden mukavuutta. Jalassa pitää olla tasapohjaiset kengät ja päällä taskullinen takki. Ihan parasta on, kun ulkoiluun voi pukea pari numeroa liian isot housut ja aamuisin voi vetäistä päälle rennon, suuren hupparin.

Ennen edellistä parisuhdetta vietin sinkkuelämää, jossa ajattelin, että nainen on seksikäs pukeutuessaan avaraan ja pitsiin. Vielä parisuhteessa kannoin näitä ajatuksia ja toteutustapoja. Sinkkuvuosina tiesin istuessani pöydän vastapäätä, että kauluspaidan avonaiset napit houkuttavat katsomaan mutta tiedättekö mitä? Enää en lähtisi treffeille sen aikaisissa vaatteissa vaan juuri sellaisissa missä mulla on hyvä olla ja missä tunnen oloni hyväksi. Verkkareissa ja huppareissa.

Viis siitä onko se jonkun toisen mielestä hyvännäköistä pukeutumista vai ei. Minun tyylini, se on sellainen tyyli mitä kannan itsevarmasti ja rennosti. Kerrankin.

Ida

 

Lue myös:

Lapsi sairastaa, yksinhuoltaja hajoaa.

Pääsiäinen.

Meidän matkaamme pääsee:

Instagramissa.