Hae
Elämänmakuista matkaa

Vauvan päivän asu.

Hieman kevyempää aihetta, nimittäin vauvan päivän asu. Okei, olen rehellinen. Tämä ei ole tämän päivän asu vaan tämän viikon tiistain asu mutta eihän se ole päivän päälle. Tuli fiilis, että haluan esitellä tämän asun koska vauvan päivän asu oli todellinen löytö kirpputorilta, joka on paikkana melko jees! Tykkään selata Torin verkkosivuja, käydä UFF:lla ja pyörähtää välillä Kidialla koska se mistä en tykkään, on vaatteiden ostaminen täyteen hintaan, uutena. Vauvan vaatteet ovat suurimmaksi osaksi ostettu tarjouksesta, käytettynä, Torista tai Facebookin kirpputorista, eri ryhmistä. Eilenkin hain paketin, Postin kautta Torista ostamani vauvan keväthaalarin. Edellinen, 80cm haalari on jäänyt naftiksi, joten etsin Torista uutta ja nähtyäni yhden haalarin, ihastuin aivan täysin. Se kuosi on niin ihana. Suorastaan täydellinen.

vauvan päivän asu

Vaatteiden ostaminen tai saaminen käytettynä antaa minulle enemmän kuin vaatteen ostaminen kaupasta. Tästä syystä olen siitäkin iloinen, että saan paljon vaatteita ystävältäni sekä äidiltäni. Tai no minun mittapuussani paljon. Sain juuri, hiljakseen ystävältäni esimerkiksi Adidaksen rennon mekon ja äidiltäni saman merkin hupparin. Joskus käyn jopa äitini sukkalaatikossa bongailemassa sukkapaketteja. Jos tilaan itselleni vaatteita, ostan hyvää mutta tarjouksesta enkä maksa täyttä hintaa juuri mistään vaatteesta. Sama pätee tosissaan vauvan asuihin. Siispä vauvan päivän asu(t) ovat usein lainattua ja käytettyä, ripauksella uutta.

Vauvan päivän asu.

Kuvanmukainen päivän asu koostuu Polarn O`pyretin bodysta ja housuista, jotka ostin Kidialta hintaan 8,50€. Rakastan popin leggareita ja olen joskus heiltä ostanut niitä tarjouksella, ota 3 maksa 2 mutta silloin kun vauva oli ihan pieni. Popin leggarit kestävät kulutusta, useita pesukertoja eikä vaate ime tahraa itseensä – ainakaan minun kokemuksellani. Olen kuitenkin sen verran pihi, että en heidän(kään) tuotteita täyteen hintaan osta vaan koluan heidän alennusmyyntejänsä ja kirpputoreilta etsin Polarn O`pyretin vaatteita. Mikä onni kävikään maanantaina, kun löysin housut ja bodyt, jotka mätsäävät keskenään koska sekin on minulle tärkeää, että vaatteet näyttävät silmissäni kauniilta ja sopivat vauvalle. Kaikki värit, kun eivät sovi minun silmääni eikä mielestäni vauvan sävyihin.

Nyt heitän kysymyksen sulle,

tykkäätkö ostaa lapsellesi vaatteita uutena vai käytettynä?

 

Ida

Lue myös:

Minun tyylini – kaiken alla rentous.

Seuraa meidän matkaamme:

Instagramissa.