Hae
Elämänmakuista matkaa

Q&A – Instagramissa kysyttyä.

Sain Instagramissa mielettömän hyviä kysymyksiä ja tänä perjantaina ajattelin vastata niihin. Mielenkiintoisia kysymyksiä, joiden parissa tuli ajatuksella pysähdyttyä asian äärelle.

Q&A parisuhde jutuista.

Ootko tapaillut ketään sitten vauvan syntymän? Kiinnostunut kenestäkään?

Kiitos tästä kysymyksestä, tosi hyvä kysymys! Kuten suurin osa teistä tietää, niin olen ollut ilman läheisyyttä yli 500 päivää. Kun päivä numero 500 tuli täyteen, niin lopetin laskemisen. Sinkkuna oleminen on kivaa ja pitkän suhteen jälkeen tarpeellista. Kuitenkin tämä ei poissulje sitä, ettenkö voisi olla kiinnostunut jostain ja olenkin mutta se on eri asia kuin deittailu. Omakehu voi haista mutta saan Instagramin kautta todella paljon treffikutsuja mutta yhteenkään en ole vastannut myöntävästi. Se ehkä kertoo sen, että ihan kenen tahansa kanssa en treffeille lähde mutta myös sen, että sinkkuna oleminen on kivaa! Joten en ole tapaillut ketään sitten vauvan syntymän.

Tämä ei kuitenkaan poissulje sitä, ettenkö olisi kiinnostunut kenestäkään. Toki olen tälläkin hetkellä kiinnostunut yhdestä tyypistä ja pyysin häntä kahville mutta tulkitsin tilanteen yksipuoliseksi kiinnostukseksi. Olin miettinyt noin puoli vuotta kahville pyytämistä ja sitten kun pyysin, teki mieli vajota maan alle koska aistin sen ettei ajatus ollut molemmin puolinen. Mutta eihän se mitään haittaa! Toki se harmittaa, ettei näin tainnut olla tai näin en ainakaan tuntenut olevan mutta ei muuta kuin päivä numero 1000 kohti!

Kuinka vanha olit, kun sait esikoisesi? Oletko ollut naimisissa?

Aloin odottamaan esikoistani 2011 eli olin silloin omalla matikkapäälläni laskettuna 22-vuotias, kun hän syntyi. Täytin kesällä 22 ja hän syntyi lokakuussa. Keskimmäisen sain 24-vuotiaana ja nuorimmaisen sain 31-vuotiaana, olin juuri täyttämässä 32-vuotta. Naimisissa olen ollut koululaisten isän kanssa ja kerkesimme olemaan naimisissa neljävuotta ennen kuin erosimme. Tänä päivänä en tiedä menisinkö naimisiin enää ja onneksi sitä ei tarvitse edes tietää. Elämässä kerkeää tapahtumaan paljon asioita ja mielipiteetkin muuttuvat kaikesta, niin ei tässä onneksi tänään tarvitse päättää menenkö tulevaisuudessa naimisiin.

Q&A

Ajatuksia tapailusta/treffailusta.

Miksi ei, jos oikea osuu kohdalle? Kuten ensimmäisessä kysymyksessä kirjoitin, pyysin yhtä tyyppiä kahville mutta se ei tuottanut tulosta. Sen suuremmin minulla ei ole tarvetta treffailulle ja harvasta tyypistä sytyn sillein, että voisin ajatella tekeväni kahvittelulle tilaa. Olen aika nirso mutta myös arkea yksin pyörittävä, ettei tässä kolmen lapsen äitinä ihan joka välissä kerkeä tapailla ketään. Sanoisin, että ajatukseni treffailusta on aika neutraalit.

Q&A – sekalaisia kyssäreitä!

Sun oma perhe tausta, et puhu kuin äidistäsi.

Kyllä. Näin on. Oma perhe taustani on rajoittunut siihen, että puhun jonkin verran äidistäni ja saatan esimerkiksi jotain sukulaista sivuuttaa ohimennen. Harvoin tosin. Sen verran voin sanoa, että en puhu omasta lapsuuden perhetaustasta kuin psykoterapialla. En blogissa koska valitettavasti se on aiheen sellainen missä en kaikilta osin voi olla avoin ja kanavani perustuu avoimuuteen. Siitä syystä en perhe taustasta tai lapsuudestani puhu koska siinä pitää ottaa muut huomioon enkä halua puhua sanaa sieltä, sanaa täältä.

Velkajärjestely ja siihen pääsy.

Velkajärjestelystä olen kirjoittanut postauksen, jonka voitte lukea täältä!

Q&A

Mikä on yksinhuoltajuudessa parasta? Entä raskainta?

Yksinhuoltajuudessa parasta on se, kun on yksin mutta samalla se on myös raskasta olla yksin. Rakastan sitä, kun ei tarvitse neuvotella kenenkään kanssa taikka sopia lapsenhoito vuoroja mutta kieltämättä olisi joskus kiva käydä suihkussa yksin tai syödä ruoka rauhassa, lämpimänä. En kuitenkaan kokonaisuutta vaihtaisi pois enkä voisi kuvitella, että perheessämme olisi kaksi aikuista. Tykkään siitä, kun saan yksin touhuta lasten kanssa, omilla ehdoillani. Saan suunnitella juuri sen näköisiä lomia mistä minä, ja lapset tykätään sekä kasvattaa lapset kuten itse haluan. Yksinhuoltajuudessa ei ole sun ja mun vuoroja eikä excel taulukoita. Yksinhuoltajuudessa on vain minun vuoroni mutta samalla siinä on tuplasti enemmän rakkautta. Lapsia ei tarvitse jakaa ja lapsilta saa kaiken huomion sekä rakkauden.

Q&A

Millainen olisi sun unelma päivä?

Unelma päiviäni on monenlaisia. Unelma päivä, jossa saisin olla vain yksin, on sellainen, jossa pääsisin erilaisiin hemmottelu hoitoihin ja kampaajalle. Sen jälkeen olisi ihana mennä shoppailemaan ja ostaa muutama uusi asu kokonaisuus. Kaiken tämän kruunaisi se, jos pääsisin syömään pippuripihvin ja saamaan jälkiruuaksi jonkun leivonnaisen. Päivän, jonka haluaisin viettää yksin, jälkeen suuntaisin kotiin katsomaan sarjaa ja hengailemaan yksin.

Toinen unelma päiväni olisi lasten kanssa Kreikassa, ihanassa lämmössä meren äärellä, jossa saisin nähdä ja kuulla lasten ilon riemuineen! Se päivä ei muuta tarvitsisi kuin unelma kohteemme ja meren kohinan sekä yhdessä olon. Ensimmäisen unelma päivän toteutumista en kovin todennäköisenä näe mutta jälkimmäisen näen. Vielä jonain päivänä toteutan lasten unelman ja vien heidät Kreikkaan!

NYT kysyn sulta, millainen olisi SUN unelma päivä?

Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.