Hae
Elämänmakuista matkaa

Kohti huippua, uuden projektin parissa.

Arvatkaa mitä? Ensi viikolla tapahtuu jotain todella huikeaa ja jotain sellaista mitä en marraskuussa 2020 osannut koskaan kuvitella saavani. Olen tässä kulisseissani häärinyt uuden ja ainutlaatuisen projektin parissa enkä malta odottaa, että pääsen teille kertomaan, että mistä on kyse. Tämä tilaisuus ja projekti ovat sellainen mahdollisuus minulle mitä ei tuoda kotiovelle vaan se ansaitaan. Bloggaaminen on minulle rakas harrastus ja senhän te jo tiesitte, eikö niin? Tämä on kuitenkin harrastus, jota teen kolmen lapsen yksinhuoltajana ja kotiäitinä. Tämä on harrastus, jota teen illan pimeinä tunteina tai aamuvarhain. Tätä harrastusta on tehty lenkkipoluilla ja muutamien yöuni tuntien jälkeen. Bloggaaminen on niin sydämessäni kuin harrastus voi ihmisellä olla ja salaa mielessäni olen toivonut olevani jonain päivänä huipulla. Tämä projekti mihin olen viime aikoina antanut aikaani, on juttu, jonka ansiosta olen menossa kohti huippua.

En kuuna päivänä uskonut, että minä, hiiren saappaissa oleva bloggaaja kävelisin jonain päivänä punaisella matolla ja samalla olisin mukana jossain uskomattomassa jutussa, joka on kaiken tämän duunin ansiosta. Se missä pisteessä olen bloggaajan nyt, on vasta alku minulle mutta paikka, josta olen äärimmäisen kiitollinen. Se, että olen bloggaajana blogit.fi sivun toiseksi luetuin Perhe-kategorian blogi, ei ole yksin minun ansiostani.

Tiedättekö kenen ansiosta?

@ennauusphotography

Kohti huippua, kenen ansiosta?

Kukaan ei pääse elämässä matkaamaan huipulle yksi. Näin minä ajattelen. Se matka mitä olen bloggaajana kulkenut ja millaisissa luvuissa lyhyessä ajassa olen Instagramin suhteen ei ole yksin minun ansiostani. Uusi projekti avaa uskomattoman mageen oven ja se on Teidän ansiostanne. Sinun siellä. Juuri sinun, joka klikkaat blogini sivun auki kerta toisensa jälkeen. Se millä joukoin blogiani luetaan, on kiitollisuuden arvoista. Olen todella kiitollinen jokaisesta klikistä ja jokaisesta reagoinnista tekstien suhteen, ja siitä, millaisella sitoutuneisuudella olette elämänmittaisella matkallani.

Joten, kiitos Sinulle, että saan mennä kohti huippua.

Ilman Sinua siellä, ei olisi minua uusien projektien parissa.

Kuten sanoin, kukaan ei matkaa huipulle yksin vaan sinne matkataan yhdessä ja jokaisella on huipulle matkaamisella oma roolinsa.

Viikonloppu projektin parissa.

Tämän tekstin myötä tulin ilmoittamaan teille, että kuluvan viikonlopun ajan olen uuden projektin parissa ja keskityn viime hetken juttuihin! Jotta voin kertoa ensi viikolla mitä tapahtuu, koska ja miten! En malta odottaa, että kuulette siitä. Viikonlopusta tulee kiireinen ja touhukas mutta se on kaiken arvoista koska tästä on vain suunta ylöspäin. Toivottavasti kuljette mukanani uuden projektin myötä ja näytätte jatkossakin minulle miten lojaaleita ja sitoutuneita olette elämänmittaista matkaani kohtaan. Koska ilman Sinua, ei olisi minua, joka kirjoittaa ruudulle asiat, jotka tapahtuvat oikeassa elämässä ja oikeilla tunteilla. Pysyhän siis ruudun toisella puolen vaikka olen nyt viikonlopun ja alkuviikon hiljaa – viimeistelen vain projektin loppuun. 😉

Ida

Lue myös:

Rahapuhetta Maikkarilla

Seuraa meitä:

Instagramissa