Hae
Elämänmakuista matkaa

Aitoplay – uudet tuulet puhaltaa!

Apua miten nololta tuntuu juuri nyt kun tuli tunne, etten ole antanut blogille 200% panostusta. On sellainen olo, että blogi on jäänyt toukokuussa vähemmälle mitä tavallisesti ja tottahan tämä on! Ei mikään tuulesta temmattu tunne. Pidinhän alkukuusta nimittäin ensimmäisen blogilomani sitten toukokuun 2021 ja sen ajatuksista voit lukea täältä:

Paluu lomalta.

Tämän jälkeen eteeni tuli ainutlaatuisen upea tarjous, johon tartuin heti kerta heitolla! Sain kunnian astua Aitoplay-alustalle, videosisällöntuottajana! Tämä tilaisuus on todella magee juttu ja sellainen mihin lähtemistä ei tarvinnut kahdesti miettiä. Aitoplay on alustana lyhykäisyydessään seuraavanlainen.

Tuotan Iholla tyyppisesti videosisältöä samanlaisista asioista mistä tuotan tällä hetkellä tekstin muodossa blogiin sisältöä ja se, miten tämä konkreettisesti eroaa, on siten, että seuraamisestani Aitoplaylla maksaa kuukaudessa vaan 4,99€.

aitoplayAitoplay.

Aitoplay – Miltä tämä kuulostaa?

No ihan hiton siistiltä jutulta! Tämä mahdollistaa minulle sen, että tämä mitä teen tällä hetkellä ilman palkkaa ja täydestä sydämestä, voi tuoda jonain päivänä leivän pöytään. Rakastan bloggaamista ja Instagramissa sisällöntuottamista, ja nautin Storyssa puhumisesta, joten nyt pääsen yhdistämään tämän kaiken Aitoplaylle ja olen niin fiilareissa tästä! En voi kuitenkaan loputtomiin tuottaa sisältöä veloituksetta mutta en myöskään haluaisi tästä rakkaasta harrastuksesta luopua vaan haluan tästä täysipäiväisen työn.

En meinaa pysyä pöksyissäni tästä tilaisuudesta ja siitä, että pääsen tätä kautta tuottamaan juuri teille entistä intensiivisempää sisältöä! Jos olette tähän asti olleet lähellä, niin Aitoplayn kautta Elämänmakuiselle matkalle pääsee vielä syvemmin.

Tämä kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä mutta toivon sydämeni pohjasta, että juuri Sinä tulisit seuraamaan meidän perhettämme ja arkea Aitoplaylle koska sitä kautta pääsette käsiksi tunteisiin, arkeen, mieleen ja talouteen kaikkinensa! Juuri sellaisena kuin ne videon kuvaushetkellä ovat, ilman filtteriä ja editointia.

Ei muuta kuin meidän matkaan osoitteeseen:

AITOPLAY – Ida Paarnio.

Sanoinko, että tämä on tosi jännää ja olen todella täpinöissäni!!

Ida

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.