Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 22 – kesäloma alkoi.

Viikko 22 on meidän perheessämme varmasti samanlainen kuin useammassa muussakin perheessä, jossa on lapsia. Eilen oli nimittäin koululaisten kevätjuhlat ja sehän tarkoittaa sitä, että heillä alkoi kymmenen viikon kesäloma. Tiedättekös? Pitkästä aikaa odotin koululaisten pitkää kesälomaa ja on nytkin sellainen fiilis, että kesäloman alkaminen tulee tekemään meidän perheellemme hyvää. Viime kesä oli ihan kiva, edelliskesä aivan sysi, joten tästä kesästä tulee upea. Etenkin kun se alkoi mielettömällä lauantai-illalla! Pääsin eilen osallistumaan Creator Awards iltaan, yhdessä muiden upeiden ja taitavien vaikuttajien kanssa. Meidän Vaikuttajamediamme jengi kokoontui yhdessä viettämään ikimuistoista iltaa, minne oli kunnia saada kutsu. Kun katsoin eilen ympärilleni, näin kauneutta, komeutta, inspiraatiota, viihdyttävyyttä, yhteishenkeä ja vertaistukea sekä samaistumisia. Yhdessä olimme kaikki samalla viivalla eikä kukaan ollut toista ylempänä, vaikka ylöspäin lukuisia vaikuttajia katson. On rikkaus päästä joukkoon, jossa on yhdenvertaisuutta ja toistensa tukemista, että kannustavia sanoja!

Kesäloma alkoi mitä parhaimmalla tavalla ja eilinen ilta toi itselleni vielä suuremman kipinän tähän mitä teen! Palaan tunnelmiin ja ajatuksiin ensi viikolla lisää, ja samalla kuvitan postauksia upealla gaalalookillani.

viikko 22

Kerrankin kissa toimii kuvitus kuvana. @ennauusphotography

Viikko 22 – postaukset

maanantai

Vuosi sitten toukokuussa.

keskiviikko

Aitoplay – uudet tuulet puhaltaa!

perjantai

Valitse taistelusi lapsen kanssa.

Saanko olla suora? Pohdin tässä yhtenä päivänä sisällöntuottamista ja sitä, että ensimmäistä kertaa koskaan minulle tuli pahamieli postauksestani. Se oli perjantainen postaus. Minua oikein harmitti se, että en kertonut juuri Sinulle, että mistä asioista ei kannata vääntää kättä. Tämä asia ei ehkä vaivaa sinua siellä mutta minua täällä vaivaa. Niinpä teen perjantaiseen postaukseen ”osa2”, ja kerron siinä mistä kaikista muista asioissa kannattaa valita taistelusi, lapsen kanssa. Sydämeni on tätä mieltä, että postaus jäi vajaaksi ja kaikissa muissa teksteissäni sydämeni on ollut mukana.<3 Tätä kuitenkin tehdään sydämellä.

viikko 22

Kerrankin kissa toimii kuvitus kuvana. @ennauusphotography

Viikko 22 – katse ensi viikkoon.

Ensi viikolla on luvassa monta postausta ja kaikenlaisia ajatuksia mutta on meillä myös kesäloma juttuja tiedossa. Keskiviikkona lähdemme yhdelle kesäloma jutulle kahden aikuisen ja kuuden lapsen voimin mutta minne, sen kerron keskiviikkona. Siitä sitten muutaman päivän päästä meillä on tiedossa päiväretki ystäväpariskunnan kanssa ja hups, niin se viikko sitten vierähti. Koululaiset ovat isällään puolet kesästä, joka mahdollistaa minulle omien juttujen tekemistä kuten tatuoinnin ottamisen. 😉 Ja ystävien näkemisen, että ihan vaan auringonottamisen ja hengailun!

Nyt olisi kiva kuulla, että mitä suunnitelmia sinulla on ensi viikolle?

Ps. Kiitos, että olet siellä.<3

Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.