Hae
Elämänmakuista matkaa

Creator Awards 2022 tunnelmia, ajatuksineen.

*SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ*

Saatuani kutsun Creator Awards tilaisuuteen, olin haljeta ylpeydestä. En oikeastaan ensiksi edes uskonut, että juuri minä, tavis, pääsisin noin upeaan tilaisuuteen. Kun vuonna 2020 marraskuussa kirjoitin ensimmäisen postauksen, otsikolla:

Kolmesta tulee neljä.

en voinut ikinä kuvitella, että juuri minä voisin jonain päivänä olla Suomen ensimmäisessä televisioidussa Vaikuttajagaalassa kutsuvieraana. Jo se, että sain kutsun osallistua gaalaan, on minulle iso kiitos siitä mitä teen. Rakkaudesta lajiin, sanotaan ja sitä tämä todellakin on. Lauantaina, gaala aamuna, istuin kotipihallamme ja itkin siitä kiitollisuudesta.

Kuten Aitoplayn yhdessä videossani sanoin,

Tämän eteen on tehty ihan hitokseen töitä. Sisällöntuottamisen suhteen olen valvonut paljon, herännyt aamulla aikaisin kirjoittamaan tekstejä. Olen tehnyt tätä vauvavuoden ohella, imetysmaratonien keskellä. Ihan sama kuinka väsynyt olen ollut tai kuinka hetkistä on ollut, olen siitä huolimatta tehnyt tätä mitä rakastan.

Joten edellisen lauseen luettuasi tiedät varmasti sen, että Creator Awards 2022 tunnelmat, ajatuksineen olivat koko illan pinnassa. Niin upea tunne sydämessäni.

Creator Awards tyyli.

Kaiken tunteiden keskellä ja kiitollisuuden vallassa astelin kohti upeaa iltaa, tajuttoman seksikkäänä! Ihan tosissaan! Ensimmäistä kertaa koskaan voin sanoa, että olin asussani kuin kotona. Tämä ilta oli minulle Tuhkimoilta ja tätä iltaa varten sain ympärilleni upean tiimin, joita haluan erikseen kiittää.

Asusta vastasi mecco – he tarjosivat minulle unelmieni puvun juhliin. Toisen menevät naimisiin unelmien puvussa, minä gaalaan. Tämä iltapuku oli aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n! Olen aina unelmoinut kuvanlaisesta puvusta ja nyt sellaisen päälleni sain enkä olisi halunnut kotiin päästessä riisua sitä!!

Hiuksista vastasi – taitava Riia. Hän loihti minulle ennen gaalailtaa mageen, uuden tyylin, edellisten kauhtuneiden hiusten tilalle. Tuntui, että näytin ihan eri ihmiseltä katsoessani peilistä tummia ja oman värisiä hiuksiani.

Kampauksesta ja meikistä vastasi – Jemina. Kaiken lisäksi, että taitava ja ihana Jemina taikoi minusta upean naisen, hän tuli tekemään sen kotiini. Hänen taitojensa ansiosta puhkesin kukkaan ja sain tuntea olevani niin kaunis Tuhkimo, ettei tosikaan!

Kuvista vastasi Enna, joka ammattitaidollaan lukee minua ilman sanoja. Hän tietää millaisista kuvista tykkään ja hän osaa tuoda sen kuvissa esiin. Enna tuli koko päiväksi kotiimme ikuistamaan päiväni.

Kokonaisuudessaan tyylini oli juuri minun näköiseni enkä voinut kuvitellakaan, että minusta saisi niin upean matolla kävelijän mitä lauantaina olin. Säteilin sisältä päin koko illan ja nautin siitä tunteesta mitä kokonaisuus minulle toi. Olen kerran ollut naimisissa ja voin meidän kesken sanoa, että tunsin itseni Vaikuttajagaalassa upeammaksi kuin häissäni. Toisille häät ovat ikimuistoinen päivä, minulle Creator Awards oli ikimuistoinen päivä. Olin kuin patakuningatar, kuten ihana kollegani sanoi.

creator awards

Kiitollisena, muistot sydämessäni.

Tulen vielä fiilistelemään näitä juhlia pitkään ja jakamaan teille kuvia illasta, kokonaisuudesta ja paloista sieltä täältä. Kuten sanoin jo eilen, niin tämän illan jälkeen on ihana jatkaa juuri alkanutta kesälomaa koska jos kesäloma alkaa näin upeasti, mitä kesältä voi odottaa? Mahtavaa kesää tietenkin! Illasta on paljon kuvia ja sydämessä paljon muistoja. Energiat ovat kohdillaan ja lauantai tuntui siltä, että olen latautunut kunnolla. Sain upeassa gaalassa lisää kipinää siihen mitä teen ja tuntuu, että toukokuun tahmeus on takana ja nyt on taas virtaa, ja paloa jatkaa täysillä eteenpäin.

Olen äärettömän kiitollinen juuri nyt ja vaikka toukokuun hiljaisuus loisti, ja tahmeus tuntui teksteissä, niin ihana kun jaksoitte siitä huolimatta lukea höpiöitäni ettekä kääntäneet selkää. Kiitos sinulle! Ilman sitä, että olet siellä, minä en olisi saanut viettää Tuhkimoiltaa. Tästä on hyvä jatkaa kesää! Jestas, olen onnellinen.

Ida

 

Lue myös:

Viikko 22 – kesäloma alkoi.

Seuraa meitä:

Instassa.