Hae
Elämänmakuista matkaa

Creator Awards meikkini takana?

*sisältää mainoslinkkejä*

@fitmonbeauty

Saatuani kutsun Creator Awards:n, halusin päästä panostamaan iltaan. Iltaan, jollaista ei välttämättä tulisi enää vastaan koska mistä sen tietää, että tuleeko kutsua ensi vuonna? En tiedä. Niinpä halusin ottaa tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta kaiken irti ja lähdin kartoittamaan, että kuka ja ketkä taikovat minut upeaksi. Eikä aikaa, kun ystävä tuli hätiin ja näin lauantaina istuin ystävän polkujen saattelemana, upean Jeminan vieressä. Minua jännitti ihan hitokseen kohtaaminen sillä en ole koskaan istunut ammattilaisen meikattavana. Tiedättekö mitä mietin?

Pitääkö minulla olla omat meikit. Apua, miten noloa on, että hän tulee kotiini ja minulla ei ole meikkejä, joilla meikataan.

Näin vierasta ammattilaisen meikattavana oleminen on mutta eihän minulla ollut mitään huolta! Jeminalla oli kaikki mitä tarvita saattaa ja vielä enemmän. Kohdatessani hänet vaistosin heti, että hän jos kuka taikoo minusta upean. Siitä ei ollut epäillystäkään. Eikä hän ainoastaan meikannut minua upeaksi vaan hetkeä ennen meikkiä, hän loihti kampauksen, joka sopi täydellisesti mekkooni!

Creator Awards – behind the scenes.

Istuessani valloittavan Jeminan vierellä, minulla oli hyvä olla. En halunnut jokaista vaihetta edes katsoa peilistä sillä luotin häneen ja hänen näkemykseensä. Joskus sitä vaan tietää milloin ammattilaisen ja asiakkaan ajatusmaailma kohtaa. Jeminan kanssa sen tiesi. Niin nautin siitä, että sain istua luottavaisin mielin penkillä. Penkillä, jossa istumista Enna taltioi, hetki hetkeltä. Kuten olen sanonut, toiset panostavat hääpäivään, minä gaalaan. Tästä syystä halusin, että saan behind the scenes kuvia päivästäni.

Kotiäidistä kuoriutui patakuningatar.

Mielestäni silloin kun joku tekee meikkiä sinulle tai luo kampauksen, sen tyypin kanssa pitää kohdata samanlainen huumori – edes hieman! Meillä se kohtasi ja hauskaa oli. Aika meni siivilällä ja yhtäkkiä olimme yliajassa mutta se ei missään vaiheessa näkynyt työnlaadussa tai ammattilaisen otteessa. Viimeistelytkin tehtiin huolella ja sain selkät ohjeet, joiden avulla tiesin miten pidän meikkiä yllä jopa pikkutunneille asti! Lähtiessäni gaalasta mäkin driveinin kautta kotiin, ystävän kyydillä, ihailin miten hyvin meikki oli vielä siinä vaiheessa.

Olen tottunut omiin, viiden minuutin pikameikkeihin, jotka lässähtää heti ensimmäisten tuntien jälkeen. Niinpä tuntui hyvältä katsoa itseään peilistä illan jokaisena hetkenä, nähdä itseään sadoista kuvista – olin upea niin ennen kuin jälkeen juhlien ja se on valtavan tärkeää! Se, että kotiäidistä kuoriutui patakuningatar, on upean taustajoukon ansiosta.

Kiitos Jemina, että loit minusta upean patakuningattaren. Kiitos Enna, että taltiot päiväni upeihin kuviin. Hitto, että olen onnelinen tuosta päivästä. Mieletöntä! Nyt minulla on jatkossakin takataskussa Jeminan yhteystiedot jos ja kun tulee hetki, että kotiäidistä tulisi taikoa jotain.😉

Ida

 

Lue myös:

Creator Awards tunnelmia, ajatuksineen.

Viikko 22

Seuraa meitä:

Instagramissa

Aitoplayssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.