Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 23 – päivä Leo`s leikkimaassa.

Viikko 23 huipentui siihen, että lähdimme ystäväperheen kanssa käymään Leo`s leikkimaassa. Paikassa, missä meidän perheemme emme olleet ennen käyneet. Voin sanoa, että paikka voittaa HopLopin ihan kuusnolla! Mielettömän siisti, paljon erilaista tekemistä eri ikäisille lapsille. Eniten tosissaan tykkäsin paikan harmoniasta ja siitä siisteydestä mikä siellä oli. Mukava olla paikassa, jossa ei tahmaa jalat lattiaan. 😉  

Viikko 23 päättyi mielestäni juuri meidän näköisesti. Ystävien kanssa touhuten ja samalla oman perheen kesken ajasta nauttien. Lähdimme liikkeelle heti aamusta ja kotiin pääsimme noin puolen päivän jälkeen. Niinpä meille jäi pitkä päivä yhdessä oloon ja toiveiden toteuttamiseen. Ensimmäinen koululainen haluaa tänään pelata pleikkarilla, toinen koululainen toivoo pääsevänsä tekemään videoita ja pienin, no, hän tyytyy leikkimään roskilla. Kissa puolestaan hengailee takapihalla, hihnaan kytkettynä. Viikko 23 on pitänyt sisällään aikaa ystävien kanssa, yhdessä oloa ja herkuttelua. Kaikkea mitä kesäloman toiveissamme on. Teenkin itseasiassa joku päivä postauksen siitä millaisia toiveita meidän kesäloman listalla on. Haluatteko kuulla ne?

Viikko 23 postaukset. 

Maanantai

Creator Awards 2022 tunnelmia, ajatuksineen.

Tiistai 

Creator Awards meikkini takana?

Keskiviikko 

1-vuotias yökylässä.

Perjantai 

Äidit ovat uupuneita, eikä ihme.

Hyppää muuten meidän mukaan Aitoplayssa. Sieltä pääsen seuraamaan meidän arkeamme, käänteineen ja tunteineen. Aitoplayhin pyrin jatkossa laittamaan aktiivisemmin videoita mitä olen tähän saakka laittanut mutta samalla kertomaan vielä syvällisemmin tarinaani. Toivottavasti hyppäätte sinne mukaan!

Ihanaa sunnuntaita juuri sinulle, 

Ida 

Lue myös:

viikko 22

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.