Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 24 – pinnalla konflikti.

Heippatirallaa ja ihanaa sunnuntaita! Täällä on kuvattu elämäni ensimmäinen kampanja video ja nyt jännittää. Olen muuten tehnyt eilen Aitoplayhin mydayta, hyppää mukaan jos halut tulla videoin fiilistelemään päivääni jossa tuntuu olevan aina välillä sellaisia käänteitä mitä on tyyliin vain Salkkareissa. Välillä mietin, että miten paljon yhdelle ihmiselle suodaan käänteitä ja mikä ajatus isommalla taholla on kun on pistänyt minut tämmöiselle polulle tallailemaan.  

Viikko 24 lopussa pinnalle nousi konflikti, joka oli eilen päästyäni kotiin. Menin ottamaan tatuoinnin ja päästyäni kotiin, koin inhottavan tilanteen joita koitan välttää todella paljon. Tilannetta sen enempää avaamatta kerron vain sen, että kaikkia ei voi eikä pidä elämässä miellyttää ja minulle 32-vuoden jälkeen on tärkeintä minä. Vihdoin ja viimein asetan itseni etusijalle, yhdessä lasteni kanssa. Tästä syystä pinnalla on konflikti, joka johti siihen, että nukuin yöni huonosti ja ahdisti todella paljon. Mutta on tämä viikko pitänyt onneksi sisällään muutakin, ihania hetkiä nimittäin!

Viikko 24 – ihania hetkiä.

Tällä viikolla olen ollut kotona kaksin apinan kanssa ja raivostuttavan kissan, joka huutaa koko ajan ulos. Vinkkejä hiljentämiseen?! Hän on leikattu 1,5v uros kissa, joka kävisi lenkeillä kuin koirat mutta minua ei ihan hirmuisesti houkuttaisi lähteä viideltä aamulla ihastelemaan sitä kuinka hän syö heinää. Ei kiitos. Siihen aikaa istun mieluusti sohvalla, jossa olen tällä viikolla saanut istua itsekseni tätä aamua lukuunottamatta jokaisena aamuna.

On ollut ihana tunne istua aamukahvilla yksin ja sukeltaa hetkeksi omaan kuplaan. En muista milloin olisin pitkäkestoisesti saanut olla aamulla näin itsekseni mitä tällä viikolla olen saanut olla ja se on selkeästi tuonut uutta energiaa päiviini. Joihin erilaista puhtia on tuonut myös apinan muuttunut unirytmi. Siinä missa hän heräili useita kuukausia jämptilleen viiden-kuuden maissa, 12h yöunien jälkeen, on hän tällä viikolla herännyt vasta seitsemän jälkeen. Arjen luksusta.

Tämä viikko on ollut akkuja lataava viikko vaikka muutaman kerran olen potenut huonoa omaatuntoa siitä, että en ole tehnyt kodille juuri mitään tämän viikon aikana. Minun piti pestä ulkovaraston seinät ja alakerran ikkunat sekä pihakalusteet mutta joka kerta olen keksinyt paljon kivempaa tekemistä. Ehkä se on ihan okei.

Viikon 24 – postaukset.

Maanantai

Ruotsin risteilyllä, pitkästä aikaa.

Tiistai

Lähivanhemman kesäloma.

Keskiviikko

Kesän 2022 toivelista.

Torstai

Second hand löytöni.

Perjantai

Miten mielenterveyteni jaksoi laivalla?

Lauantai

Kaipaan kumppania vierelleni, välillä.

Sellainen viikko tämä sitten oli! Nyt lasken tunteja, että koululaiset tulevat kotiin ja pääsemme valmistautumaan ensi viikkoon yhdessä. Pitää pohtia, että minkä kesäloman toiveista toteutan silloin?

Ida

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.