Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Unelmien mecco.

Kaupallinen yhteistyö: Mecco

Muistatteko Tuhkimo iltani, jossa pääsin osallistumaan Creator Awardseihin? Odotin iltaa valtavan kovasti monestakin syystä joista yksi oli mekkoni. Eikä mikä tahansa mekko vaan THE mekko. Toiset unelmoi häämekosta, minä unelmoin gaala mekosta. Eihän vaikuttajagaalaan mennä mikä tahansa mekko päällä vaan minulla oli päässäni mielikuva mekosta, jonka haluaisin. Astuessani Helsingissä sijaitsevaan Mecco liikkeeseen näin ympärilläni materialistista kauneutta. En ollut koskaan ennen ollut liikkeessä, jossa olisi pelkkiä mekkoja ja nyt olin! 

Pari viikkoa ennen gaalaa, astuessani Mecco:n, minut kohtasi myyjä, joka kysymättä näki kokoni ja yhtään ajatusta antamatta luki millaisesta mekosta voisin tykätä. Valikoima oli valtava ja yksin en olisi todellakaan pystynyt bongaamaan sitä THE mekkoa. Sovitusajalla pystyin koska minulla oli myyjä apuna. 

mecco

Unelmien mecco.

Myyjällä oli kädessään kaksi mekkoa, jotka olivat kauniita. Toinen nuden värinen, simppelisti laskeutuva ja yhdellä olkaimella oleva mekko. Toinen puolestaan oli koristeellisempi, harmaan sävyinen mekko ja vielä etsimme kolmatta mekkoa. Mustaa sellaista. Päässäni THE mekko olisi musta, koristeellinen ja röyhelöinen. 

Kävelin myyjän perässä katsomaan mustia mekkoja ja siellä se oli, se THE mekko, josta olin aina unelmoinut. Unelmieni mecco seisoi rekissä, yksinään ja huusi nimeäni. Nähtyäni sen, tiesin, että siinä mekkoni olisi. Sovitin kuitenkin kahta ensimmäistä mekkoa ja olihan ne kauniit. Istuvat ja nätit. Astuessani sovituskopista kolmannen kerran ulos, päälläni oli mekko mistä olin aina unelmoinut. 

En ole haaveillut koskaan häämekosta mutta juuri tästä mekosta olin minkä näin henkarissa, muiden joukossa. Ihan kuin minua varten. Olin aivan myyty, heti. Itkua pidätellen seisoin peilien edessä ja katsoin miten kaunis mekko minulla on päällä!

Mecco mahdollisti Tuhkimoiltani.

Pidin ja pidän gaalailtaa minun Tuhkimo iltana koska lähes 365 päivää vuodessa olen kotiäitinä, sen mukaisissa vaatteissa. Päivästä toiseen peilistä katsoo sama nainen, samalla tyylillä, joten gaalaa varten halusin vetää överit! Jos kerran elämässä pääsee punaiselle matolle, on sinne mentävä tyylikkäänä ja Tuhkimona. 

Kokonaisuudessaan gaala tyylini oli valtavan upea ja seksikäs. Tunsin olevani kotona siinä tyylissä ja mitä tulee mekkoon, kannoin helmaa ylpeänä. Se fiilis, että olin seksikäs ja tajuttoman upean näköinen ei todellakaan olisi onnistunut ilman sitä, että pääsin käymään Mecco:ssa. Helsingissä sijaitsevassa liikkeessä, jossa löytyy jokaiselle jotain. 

Minulle sieltä löytyi Tuhkimon mekko, joka tällä hetkellä roikkuu henkarissa, hänelle kuuluvan pussin sisällä. Ennen talteen laittamista silitin mekkoa koska se oli iltani kruunu. Täydelliset koristeet, upea leikkaus, tyylikkyyttä tihkuvat yksityiskohdat ja maailman upean helma – niistä oli THE mecconi tehty. Mekko, jota tulen aina pitämään tallessa ja toivottavasti pukemaan vielä jonain päivänä päälleni. 

Jokainen ansaitsisi kerran elämässä Tuhkimoillan. Se on ilta, jota ei koskaan unohda. 

Ida 

 

Seuraa meitä:

Instassa

Kaupallinen yhteistyö: Mecco

3 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Tuo mekko on kyllä u p e a 🥰

  2. Riemumielen koirablogi kirjoitti:

    Upea! Mekko on kuin sulle tehty! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.