Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 25 – kiitos juhannukselle.

Huhhuh! Viikko 25 on takana päin ja täytyy sanoa, että en ole vuosiin viettänyt näin ihanaa ja täydellistä juhannusta mitä vietin tänä vuonna. Sain joku aika sitten ajatuksen, että kutsuisin meidän perheelle seuraa juhannukseksi ja sehän kannatti! Kutsuun tartuttiin ja niin saman katon alla oli lauma lapsia sekä aikuisia. Siinä yhdessä lapsia paimentaessa ja ruokaa tehdessä tuli hyvä fiilis. Tänä juhannuksena ei tarvinnut nukkua Tallinnan sataman penkillä eikä tarvinnut riidellä vaikka hermot jossain vaiheessa menikin mutta riidellä ei tarvinnut. Tänä juhannuksena naurettiin, herkuteltiin, oltiin hyvässä seurassa, valvottiin ja käytiin uimassa, niin Flamingossa kuin rannalla.

Hermojen menetys on kuitenkin sellainen karu totuus mikä kuuluu vanhemmuuteen. Oli sitten arki tai pyhä. Mutta kuitenkin. Tänä juhannuksena sain olla ihan vain minä ja se riitti seurueelle. Niin ihana oli viettää koko viikonloppu meille tärkeiden ihmisten kanssa ja arvatkaa mitä vielä? Tutustuin meidän naapureihin juhannuksena ja he ovat ihania tyyppejä. Yhdessä grillattiin ja valvottiin, mukavassa seurassa. Ihan parasta! Näitä olen juhlapyhiltä kaivannut. Yhdessä oloa, omana itsenä olemista ja läheisten seurassa nauttimista. Niin nautin tästä tunteesta mikä sydämessäni nyt on. Viikko 25 alkoi kehnosti mutta päättyi upeasti.

viikko 25

Viikko 25 – postaukset.

maanantai

Unelmien mecco.

tiistai

Vartalo, joka on kantanut kolmea lasta.

keskiviikko

Sinkkuus on osa brändiäni.

torstai

Puolen vuoden luetuimmat postaukset.

 

Viikko 25 – päällimmäiset ajatukset.

Päällimmäinen ajatus tästä viikosta on onnellisuus ja vahvuus. Olen hiton vahva mimmi ja tänä juhannuksena huomasin sen. Ensimmäistä kertaa muodostin juhlapyhän meidän perheen toiveita kuunnellen. Teimme kuten olemme tänä kesänä tehneet. Olemme kuunnelleet meidän perheen toiveita ja olen asettanut itseni etusijalle. Siispä tämän vuoksi saimme ihanan, täydellisen ja mukavan juhannuksen, jossa ei tarvinnut pelätä konflikteja tai olla yksin. Olimme yhdessä. Nyt kello on 22:15 ja viimeistelen postauksen. 

Tämän jälkeen editoin juhannusvideon Aitoplayhin ja syön jäätelön sekä katson jakson Beverly hillsin täydellisiä naisia koska voin ja haluan. Juhannusvideosta tulee varmasti kiva! Käykää tsekkaamassa se täältä! Olen julkaissut Aitoplayhin tällä viikolla niin talous asiaa eli kerroin meidän ruokakustannuksista ja julkaisin myös meidän perjantai päivän retkestä jakson. 😊 

Pidemmittä puheitta, toivottavasti sinullakin oli ihana juhannus! 

Ida 

Seuraa meitä:

Aitoplayssa