Hae
Elämänmakuista matkaa

Aitoplay, millaista sisältöä kanavassani on?

Muistatteko kun kerroin, että pääsin tuottamaan videosisältöä uuteen alustaan nimeltään 

AITOPLAY. 

Ehkä joku teistä saattoi miettiä sitä, että millainen tämä Aitoplay on ja mitä se tarkoittaa minun sisältöni suhteen. Myönnän itse ainakin miettineeni. Pähkäilin ja pähkäilen yhä, että miten tämän kolmion yhdistän. 

Blogi 

Instagram 

Aitoplay 

Kolme kanavaa, joiden yhdistäminen tuntui aluksi mahdottomalta ja hiljalleen on muovautunut melko toimivaksi yhdistelmäksi. Toki vielä haen ajatuksia sen suhteen, että miten tasapainoilen kanavien välillä. Tärkeintä kolmen kanavan suhteen on ollut se mikä minulla on sisällöntuottamisessa ollut ajatuksena. 

Aitoa, rehellistä, tarttumapintaista ja rosoista minua kaikkine pintoineen ja tunteineen.  

aitoplay

aitoplay.

Olen jo kuukauden toteuttanut sisältöä aitoplay alustalle ja nyt voisin kertoa, että mitä olen sinne tuottanut. Aitoplayssa on erilaisia ohjelmia, joiden alla on jaksoja. Tässä muutama esimerkki siitä, että millaisia ohjelmia sieltä löytyy:

Kesä 2022 – talous. 

Talous ohjelman alla on jo kaksi jaksoa. Toinen kertoo meidän ruokatilauksen suuruudesta ja toinen kertoo siitä missä pisteessä talouteni oli viisi vuotta sitten, ja millainen elämäntilanne ajoi talouttani alaspäin. 

Kesä 2022 –retket. 

Retket ohjelman alle tuon meidän kesän retkiä sellaisinaan miten retket toteutuvat. Nyt siellä on nähtävissä Suomenlinnan päivä ja Flamingo päivä. 

Kesä 2022 – ajatuksia hetkessä. 

Tämän ohjelman alle olen laittanut videoita, jotka ovat täynnä ajatuksia siinä hetkessä kun videot on kuvattu. Jaksoissa kerron mm. tukiperhe ajatuksia ja vaihtopäivän ajatuksia.

Aitoplayssa pintaa syvemmälle.

Paljastan toki kaikissa kanavissani itseäni, ajatuksiani ja sitä millaista arkea elän mutta Aitoplayssa pääsette esimerkiksi sukeltamaan syvemmin niihin käänteisiin, jotka ovat muovanneet minusta minun. Jos olen tähän asti ollut 100% acoin, niin aitoplayssa olen sitä vielä enemmän! Tykkään myös näyttää siellä meidän retkipäivän tapahtumia ja koostaa viikoittain ajatuksia taloudesta eli Aitoplayssa on paljon erilaisia juttuja mutta mikä tärkeintä, 

Ne ovat aitoa minua. 

Joten jos et vielä ole tilannut kanavaani, niin arvostaisin suuresti jos tilaisit sen. 

Ei muuta kuin hyppää yhä syvemmin meidän arkeen, talouteen ja mieleen. 

Ida

 

Lue myös:

Kohti huippua, uuden projektin parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.