Hae
Elämänmakuista matkaa

3 faktaa minusta ja kesästä.

Sain loppuviikkoa kohden kevyttä postausta kun ihana Riia haastoi minut kertomaan 3 faktaa minusta ja kesästä. Mielettömän hauska haaste sillä juuri yks päivä pohdin sitä millaisia asioita kesästä kaipaan ja millaista juttua en pysty toteuttamaan koska on pieni taapero.

3 faktaa

3 faktaa minun kesästäni.

1. R-A-K-A-S-T-A-N lämpöä.

Kuumuutta, aurinkoa ja auringossa olemista. Kesän helteet ovat ihan best ja voisin maata biitsillä koko päivän. Päivästä toiseen. Nyt kun olen 1v äiti, en pääse biitsille makaamaan helteeseen taikka istu takapihalla aamusta saakka. Mutta sitten taas joskus! Tämä on nimittäin kesässä sellainen juttu mitä rakastan. Voisin asua maassa, jossa on aina lämmin. Se olisi niin ihanaa ja täydellistä asua helteisessä maassa, merituulen vireen koskettaessa ihoa. Ai että! 

Muina kesinä en ole kehdannut biitsille asti lähteä auringon alle mutta tänä kesänä olen siellä käynyt, lasten ehdoilla. Biksut päällä! Tänä kesänä olen ylpeä vartalostani ja siitä millainen se on juuri tänään, kaikkine muhkuroineen ja arpineen. Tästä syystä olisi myös ihana päästä rannalle koska olet täysin sinut itseni kanssa!

2. Itikat, paarmat, muurahaiset – hus.

Olen mimmi, joka haaveilee mökkeilystä ja omasta mökistä mutta saisiko sen ötökkä vapaana. En voi sietää mitään pieniä lentäviä tai maatapitkin käveleviä ötököitä. Yök. Niitä on joka paikassa ja miten ihana onkaan asua metsän vieressä, itikoiden valtakunnan lähellä! Kaikki hyönteiset ovat inhottavia ja meidän kodissamme niiden hätyyttelyn hoitaa poikani, ensisijaisesti. 

En esimerkiksi tykkää istua nurmikolla ilman vilttiä ja hiekkalaatikolla ollessa mietin miten paljon ötököitä siellä on. Metsässä kävely on kaukana terapeuttisen rennosta ulkoilusta ja veden lähellä paarmat piinaavat. Kesä on vuoden paras aika mutta saisiko sen hyönteisvapaana?

3. Rentous ja huolettomuus.
Pidän ihan mielettömän paljon arjen rutiineista mutta jestas, että nautin kesän tuomasta rennosta otteesta ja huolettomuudesta. Kesällä on ihana tavata ystäviä ja viettää heidän kanssaan ikimuistoisia kesäretkiä. Kesällä voi syödä jäätelöä päivittäin ja kulkea meikittä, hiukset sutturalla ja sandaalit jalassa. Tuntuu, että heti kun kesäloma alkaa, niin arkinen taakka tippuu harteilta ja suorittaminen jää pois. Kesäloman alkaessa tunnen huolettomuuden valtavan mieleni.
Mikä on sinun 3 faktaa kesästä ja sinusta?
Ida
Lue myös:
Pinnalla konflikti.
Seuraa meitä:
Aitoplayssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.