Hae
Elämänmakuista matkaa

Ensisuudelma.

Ensisuudelma on sellainen, joka kertoo heti huulten kohdatessa, että meneekö juttu jatkoon vai ei. Tuli ensimmäiset treffit, tuli toiset treffit emmekä suudelleet. Pienesti ohimennen hipaisin tyyppiä mutta emme koskettaneet toisiamme. Siitä huolimatta tunsin, että välillä on kemiaa. Intohimoa. Tunsin sen jo toisen katseesta ja läsnäolosta. Sen huomaa katseesta jos kemiaa on. Katse on silloin erilainen. Siitä huolimatta jännitin, että onko kemiaa suudellessa mutta samalla olin salaa iloinen siitä, että emme suudelleet vielä ensimmäisillä emmekä toisilla treffeillä. 

Oli ihana pitää ensi suudelman jännitystä yllä. Muutamalle ystävälle sanoin tästä ja he jännittivät rinnallani sitä hetkeä kun huulemme kohtaisivat. En pitänyt hetkellä mitään kiirettä mutta halusin kuitenkin kokea sen ennen kuin lähtisimme yhteiselle minilomalle. Ennen sitä tulisi suudella, jotta näkee, että onko ilmassa oleva kipinä myös fyysistä kipinää.

ensi suudelma

Ensisuudelma.

Ensisuudelma tapahtui hetkessä, jossa saimme tilaisuuden olla kahdestaan ilman lapsia. En tehnyt aloitetta vaan vanhoillisena odotin, että mies tekee aloitteen. Näin se ensimmäisissä asioissa kuuluu mennä. Sopiva hetki, tyhjä huone olisi otollinen hetki ensisuudelman äärelle. Odotin aloitetta, aistin perhoset vatsassani ja hetken päästä huomasin olevani halauksessa. Halauksessa, jossa oli ihana olla. 

Sen enempää yksityiskohtiin tässä vaiheessa menemättä on sanottava, että ensi suudelma oli 

T Ä Y D E L L I N E N.

Ensisuudelma oli hetki, jollaista en ole koskaan tuntenut. Hetki, jossa olimme vain me ja muu maailma sulkeutui pois. Siinä hetkessä oli sitä jotain. Tiedättekö kun sanotaan, että oikean tyypin kohdalla sen tietää? Nyt voin sanoa, että sen todellakin tietää. Siinä hetkessä kun ensimmäisen kerran suutelimme tunsin millaista on tuntea olevansa haluttu.

Puolentoista vuoden sinkkuna oleminen on kannattanut sillä ensi suudelman hetki antoi tunteen, että asiat tapahtuvat kun sitä vähiten odottaa. Hetki, jossa deitti kumppani oli lähelläni, oli hetkenä aivan ihana. Intohimoa täynnä oleva hetki, josta en olisi halunnut astua pois ja johon haluan vielä palata uudestaan. 

Useasti. 

Ida

 

 

Lue myös:

Onnellinen fiilis.

Seuraa myös:

Aitoplay

Instagram