Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 29 – tuliainen lomalta.

Viikko 29 huipentui siihen, että heräsin aamulla kamalaan tunteeseen. Tuntui, että kroppa olisi tulessa. Sattui joka paikkaan ja kahvi maistui pahalta. Mietin jo, että minkä pöpön olen saanut mutta otettuani lääkettä napaan, olo helpottui. Siispä kuvittelin, että oloni johtui vaan siitä, että kroppa olisi jumissa pienen taaperon ympärivuorokautisesta kantamisesta, reissussa. Ei mennyt kuitenkaan kauaa kun treffikumppani totesi minun oleva kuuma ja hetken ajan mietin millaista kuumuutta hän tarkoittaisi mutta kuultuani myöhemmin näyttäneeni aivan zombielta, tiesin hänen viitanneen kuumeen tuntuun.  

Kuume. Sehän on tosi kiva tuliainen lomalta. Reissulta, jossa rentouduttiin, tarttui mukaan astetta kovempi kuume. Olo on tänään ollut aivan kamala ja jossain vaiheessa tuntui siltä, että päässä pyörii enkä saa ajatuksesta kiinni. Tuliainen, jonka sain lomalta ei ole mieluisa juttu mutta siitä tekee astetta siedettävämmän se kun vierellä on tyyppi, joka tuo juotavaa sohvalle. Minulle tämmöinen ele ei ole itsestäänselvyys, joten se kun toinen tarjoutui tuomaan juotavaa sohvalle, sulatti sydämeni. 

Jälleen. Treffikumppani, hän on upea tyyppi. 

Viikko 29 – postaukset.

Tuetulla lomalla.

33-vuotta.

Ahdistuin treffeillä.

viikko 29

Viikko 29 fiilikset.

Kaiken kaikkiaan tämän viikon fiilikset ovat hyvät ja onnelliset. Näin eilen kuuden päivän loman jälkeen treffikumppanin ja tuntui hyvältä nähdä hänet. Aivan mieletöntä. Hänen halauksessaan on hyvä olla ja siinä hetkessä haluan olla myös huomenna. Tänään oli ihana hetki sohvalla kun hän otti kädestäni kiinni kun ystäväpariskuntani oli siinä vieressä ja juttelimme parisuhde jutuista. Se oli aika ihanaa. Siinä hetkessä ystävien läsnäolo merkkasi paljon sillä en ole koskaan ennen esitellyt ystävilleni näin ihanaa tyyppiä, joka katsoo ystäviäni silmiin ja ottaa minua heidän edessä kädestä kiinni. 

Pieni ele mutta suuri vaikutus.  

Mutta nyt ei ajatus tämän enempää kulje sillä kuume tekee taas nousuaan ja haluan päästä sohvalle makaamaan. Puurolautasen ja Netflxin kanssa. Kipeenä on kamala olla.

Ida

 

Seuraa meitä:

Aitoplay

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.