Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 30 – korona tuli taloon!

Muistatteko kun kerroin viime viikolla siitä, että sain lomalta tuliaisen? No viikko 30 alkoi sillä, että tuliainen osoittautui koronaksi, jolta olemme välttyneet jo vuodesta 2020. Sunnuntaiaamuna heräsin siihen, että koko vartalo tuntui olevan tulessa ja siitä tuli tunne, että kyseessä ei ole mikä tahansa flunssa. Ei mennyt kauaa kun kuumeni nousi lähes 39 lukemiin ja olo oli hutera. Tunsin ettei nyt olla ihan perusflunssan oireissa. Oli pakko tehdä testi, joka osoitti epäilykset oikeaksi. Korona tuli taloon. 

Kaksi viivaa. Positiivinen tulos. 

Saman tien kelasin, että nyt tauti on kaikilla mutta naivisti ajattelin ettei se ole voinut näin nopeasti jokaiseen tapaamaani ihmiseen tarttua. Kunnes ripotellen positiivisia tuloksia alkoi sadelle, yksitellen. Järkytyin siitä miten nopeasti ja rajusti tauti iski meistä jokaiseen. 

Horkkamainen kuume. 

Lihassärky. 

Arka iho. 

Kurkku tulessa. 

Hutera olo. 

Hitonmoinen hedari. 

Makuaistin menetys. 

Ripuli (vauvalla) 

Väsymys. 

viikko 30

Pian positiivinen tulos näkyi lähes kaikissa ja tällä hetkellä olemme niin exää kuin nyxää myöden koronassa. Kaikista inhottavin tauti tämä näyttäisi olevan lapsilla. Minulla horkkamainen kuume laski alle 2 vuorokaudessa mutta 1v kohdalla olo on selkeästi tukalampi koska ei ole sanoja pyytämään apua eikä keinoja ottaa apu vastaan. Sairastelun keskellä olen poikennut normista ja 1v sai toissapäivänä omenamehua. Siinä missä keskimmäisen ruutuajat paukkuvat ja jäätelöä kuluu koko kesän edestä. Kerranko sitä koko perhe sairastaa. 

Paitsi, että esikoiseni on terveenä. Toivottavasti hän välttyisi tältä taudilta, joka vie voimat ja makuaistin koska laskennallisesti hän ei voi enää sairastua. En anna siihen lupaa. Tarkoitus olisi alku viikosta päästä viettämään kesäloman viimeisiä tekemisiä.

Viikko 30 – postaukset.

Keskiviikko 

Ensimmäinen kerta eron jälkeen.

Perjantai 

1-vuotiaan ruutuaika.

Lauantai 

Menestystarinan takana kiusaamista.

Sellainen lisäys vielä, että aktivoidun kuun vaihduttua ja arjen aletua, taas tuolla Aitoplayn puolella eli muistakaa käydä siellä välillä kurkkimassa ja pistää kanava tilaukseen. Nyt taapero nukkuu ja katson viimeisen jakson Blacklistia. Mitä sitä sitten alkaisi katsomaan?

Ida

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.