Hae
Elämänmakuista matkaa

Mitä kuuluu tänään?

Tajusin, etten ole tälle päivälle tehnyt postausta ja nyt tuli sopiva sauma kirjoittaa kun niin ystävän lapsi kuin oma taaperoni nukkuvat päiväuniaan. Tänään kun ystävän lapsi lähtee kotiin, lähden omieni kanssa Linnanmäelle. Mukaamme tulee toinen ystäväni hänen kolmen lapsen kanssa sekä koululaisten isä. Ihana mennä isolla porukalla, niin on monta aikuista, jotka voivat niin vahtia pieniä kuin mennä isojen kanssa laitteisiin. Mitä muuta kuuluu tänään? Hyvää. Lyhyesti sanottuna mutta miltä kuulumiset kuulostavat pidemmin sanottuna. 

Mitä kuuluu?

Onnellista jos sen voi määritellä kuulumiseksi. Olen tällä hetkellä todella onnellinen treffikamusta ja siitä, että hän on vierelläni. Tinder postin lähettäminen taisi tällä kertaa tuottaa tulosta. Hänen seurassaan on niin hyvä olla. Ihan parasta. Olemme sitten koko suuren laumamme kanssa tai hetkittäin kahdestaan, minulla on onnellinen, turvallinen ja tykätty olo. Kyllä, tykkään hänestä valtavan paljon ja itseasiassa kun tämä deittailu juttu on näin pinnalla, niin tavaksi julkaista Aitoplayhin videota joka keskiviikko siitä, että miten deittailu etenee. Joten laittakaa kanava tilaukseen hintaan 4,99€/kk! 

Aitoplay on muutenkin kanava, joka alkaa hiljalleen aktivoitumaan heinäkuun hiljaisuuden jälkeen. Ensiksi olimme reissussa ja sitten puolitoista viikkoa kipeenä, joten väistämättä oli hiljaista. Tarkoitus olisi  

Maanantaisin julkaista my day 

Keskiviikkoisin julkaista deittailu höpinää 

Torstaisin talousaiheitta 

Perjantaina eli tänään tulee ulos Linnanmäki video. 

Sitten jätän sinne tyhjiä päiviä, joihin julkaisen extempore jotain jos tulee fiilis jostain jutusta mistä haluaisin sanoa tai mitä näyttäisin teille! 

Mitä kuuluu syksyyn?

Vaikka elokuu on kesäkuukausi, niin syksy on mielessä. Pian alkaa koulut, jonka alkaminen viime kauden kokemuksien mukaan jännittää ihan hitokseen. Samaa aikaa alan vetämään vertaistuellista ryhmää Pähkinärinteessä ja otamme taaperon kanssa tavaksi käydä kerran viikossa lapsiperheiden kerhossa, kirkon tiloissa. 

Näiden lisäksi sosiaalisen median kanavat tulisi rytmittää järkeväksi ja sitä kautta aktivoitua niin aitoplayssa kuin tuoda säännöllisyyttä kanaviin, entistä enemmän. Syksyissä on aina rennon kesän jälkeen sellainen hyvä fiilis ja tuntuu, että sitä haluaa tahkoa monta rautaa samaa aikaa. Tämä toisaalta on myös otollinen hetki väsähtää mutta viime syksyn kokemuksen perusteella osaan tai ainakin yritän tunnistaa jos meinaan väsähtää kaiken keskellä. 

Olen tosi huono pysähtymään ja olemaan paikoillani. On sellainen olo, että koko ajan pitäisi tehdä jotain ja toteuttaa itseään. Mikä toki on kivaa ja mieluista mutta helposti myös aikaa vievää. Aikaa tulee viemään myös pian tapahtuvat muutokset, jotka vaativat niin konkreettisia kuin henkisiä valmistautumisia. Se on tosin aika kiva muutos ja odotan sitä innolla. Kuten odotan sitäkin, että muutoksen ollessa tapahtunut, pääsen siitä kertomaan teille.  

Haluan fiilistellä sitä hetken ihan rauhassa. 

Sellaisia pikaisia höpinöitä tähän hetkeen. Nyt menen heittämään hernekeiton liedelle ja valmistelemaan itseäni parin tunnin päästä olevaan lähtöön. Ihana päästä kesän yhdelle odotetuimman päivän pariin! 

Ihanaa perjantaita just sinulle,  

Ida

 

 

Lue myös:

Ensimmäinen kerta eron jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.