Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Rentouttavat lahjaideat.

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

Sain blogiini vieraskynän yhteistyön merkeissä ja tämän postauksen myötä pääsette tutustumaan millaiset ovat Elämyslahjojen rentouttavat lahjaideat. Ei muuta kuin lukemaan ja nappaamaan lopussa oleva alekoodi talteen – kohtahan sieltä joulu jo tulee!

Rentouttavat lahjaideat – ideoita Elämyslahjoilta

Välillä ihmiset kaipaavat rentoutusta. Kaikilla on joskus fiiliksiä, että tarvitsisi jotain hemmottelevaa tai aktivoivaa. On helppo ymmärtää, että kaikki haluavat rentoutua. Anna siis läheisellesi lahja, joka mahdollistaa heidät rentoutumaan. Elämyslahjat listaa lahjaideoita, jotka rentouttavat, hemmottelevat tai luovat hyvää fiilistä muulla tavalla. Nämä lahjaideat ovat loistavia esimerkiksi syntymäpäivä-, ystävänpäivä- tai joululahjaksi!

Hemmottelua lahjaksi

On tärkeää muistaa välillä irrottautua arjesta ja pysähtyä hetkeksi rentoutumaan. Hemmotteluun ja kauneuteen keskittyvillä elämyksillä virkistyvät koko keho sekä mieli. Ympäri Suomea löytyy erilaisia mahdollisuuksia hemmotteluun. On niin hierontaa, joogaa, kelluntaa kuin spa-elämyksiä. Välillä on tarpeen ottaa omaa aikaa ja keskittyä rentoutumiseen, jolloin ystävä voi auttaa lahjoittamalla hetken hengähdysaikaa. Anna siis lahjaksi hemmotteluelämys!

elamyslahjat

Rentoutumista luonnossa

Luonnossa reippailu pitää kunnon korkeana ja mielen virkeänä. On tutkitusti todettu, että luonnossa liikkuminen vähentää stressitasoja. Luontoelämykset ovat myös hyvä tapa matkailla Suomessa ja tutustua kotimaan mielenkiintoisiin aktiviteetteihin. Luontoelämys on lahjaidea, joka sopii oikeastaan kaikille. Kuka nyt ei viihtyisi luonnossa?

Arjesta irti lomalla

Loma on aina toivottu irtiotto arjesta. Loma on lahjaidea, jonka voit antaa lahjaksi omalle rakkaallesi, tuttavapariskunnalle, jakaa kaveriporukan kanssa tai sitten voit järjestää iloisen lomayllätyksen omalle perheellesi. Lomalla on mahdollista kokea uusia asioita, rentoutua ja viettää aikaa läheisten kanssa – tai jopa yksin. Lomaelämysten kautta syntyy rento fiilis.

Rentoutumista tekemisen kautta

Jotkut ihmiset rentoutuvat parhaiten, kun saavat ajatuksensa pois kaikesta turhasta. Hyvä tapa saada ajatukset muualle on itsensä aktivointi. Voit yllättää vauhtia ja vaarallisia tilanteita etsivän ystäväsi jollakin huimalla lentoelämyksellä tai vaikka ajokokemuksella, jossa pääsee kiihdyttämään kaasu pohjassa. Lahjaidea voi olla vauhdikaskin, tutustu siis extreme-elämyksiin.

Yhteisiä muistoja lahjaksi

Sanotaan, että porukassa tyhmyys tiivistyy – tai ainakin hauskuus! Porukalla on usein hankala sopia yhteisiä tapaamisia, sillä kaikilla on omat juttunsa ja kiire pukkaa päälle. Elämyksien avulla saatte laatuaikaa yhdessä porukassa ja uusia kokemuksia jaettavaksi, joko isossa tai pienemmässä porukassa. Yllätä lahjakortilla, joka rentouttaa koko porukan!

Tässä lahjaideoita, jotka rentouttavat. Kaikilla on omat tapansa rentoutua, ja on tärkeää voida hyvin. Osoita läheisillesi, että välität heidän hyvinvoinnistaan. Anna lahjaksi rentouttava elämys!

Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi

Hei! Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.

 

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.