Hae
Elämänmakuista matkaa

Kummankaa – haaste.

Sain ihanalta Miialta Keski-ikäisten kummankaa-haasteen ja ajattelin tarttua siihen tänään, perjantaina. Mukava saada välillä tehdä tämmöisiä hauskoja haasteita, joiden myötä voi heittää aivot narikkaan ja keskittyä vaan höpöttämään, sen syvällisempää ajatusta.

 • Yksi vai kymmenen lasta? Kymmenen! Ihan tosissaan. Lapset ovat ihania ja vaikka joskus palaa käpy, niin mitä enemmän lapsia on ympärillä, sitä kivempaa se on. Toki vietän aikaa lasten kanssa yksin, yksilöllisesti mutta tällä hetkellä puistoilen paljon viiden lapsen kanssa ja se on siistiä! Ystävän kanssa olimme kesän alussa laivalla, kuuden lapsen kanssa ja se oli ihan huippua! Jos talous kestäisi ja mies haluaisi, niin kymmenen lasta olisi kivempi kuin yksi lapsi.😉
 • 20kg painavampi vai kevyempi? Painan nyt about 68kg, joten ottaisin ennemmin 20 kiloa lisää koska terveys ennen kaikkea.
 • Hellyys vai intohimo. Hellyys koska hellyydestä voi syntyä intohimo, joka luonnollisesti välillä hiipuu. Mielestäni suhteessa pitää olla hellyyttä arjen keskellä ja pieniä huomionosoituksia. Hellyys on ihanaa ja hellyydestä voi päästä aina pidemmälle, jossa intohimo saa vallan.
 • Tampere vai Turku? Ihan sama! Kummassakaan kaupungissa en ole käynyt, joten ehkäpä Tampere!

kummankaa?

 • Eiliset sukat vai eiliset alkkarit? Eiliset alkkarit. Edellispäivän alkkareissani ei ole mitään vikaa mutta siitä huolimatta vaihdan ne päivittäin MUTTA jos pitäisi valita kummat pukisin, niin alkkarit. Edellispäivän sukat on ällöttävän likaiset ja ne jalassa ei ole puhtaan tuntua ollenkaan.
 • Joulu vai juhannus? Ehdottomasti joulu! Joulu on vuoden paras juhla. Se on juhla mitä valmistellaan koko kuukausi ja juhla, jossa on ihana tunnelta ja jouluntaikaa.<3
 • Työttömyys vai kaikista hirvein duuni, jonka keksisi? Työttömyys. Olen tehtyt töitä työpaikassa, joka oli ihan syvältä, joten en kiitos halua sellaista enää kokea. Joten olisin ennemmin työtön kuin hirveässä duunissa.
 • Absolutismi vai alkoholi. Alkoholi, kohtuudella. Mielestäni saunalonkero tai kesäiltana kylmä sidukka takapihalla ovat jees juttu!

 • 10cm lyhempi vai 10kg painavampi? 10cm lyhyempi. En ottaisi kymmentä kiloa koska raskaana ollessa painoin 80kg ja kroppani ei kestänyt sitä yhtään mutta pituudesta saa ottaa pois kympin!
 • Pesisitkö pyykkiä vuoden verran materiaalit ja värit sekaisin VAI käyttäisit silmälaseja vuoden? Mulle pyykinpesussa ei ole väliä, että onko materiaalit sekaisin. Kunhan valkoiset ja punaiset eivät mene samaan koneeseen. Joten vastaan, että pesisin kaikki vaatteet sekaisin jos ei tarvitsisi käyttää rillejä!
 • Pala- vai nestesaippua? Nestesaippua koska palasaippua on liukas ja limainen käsitellä. Nestesaippua on siistimpi vaihtoehto!
 • Se, että lapset nukkuisi yöt putkeen, mutta aikuisilla ei olisi kahdenkeskistä aikaa ollenkaan VAI aikuiset saisi välillä kahdenkeskistä aikaa, mutta lapset nukkuisi välillä miten sattuu? Aikuisten kahdenkeskinen aika on tärkeää, joten ottaisin mieluusti sitä ja myös sen, että lapset nukkuisivat miten sattuu. Uuden kumppanin kanssa tiedän, että kahdenkeskistä aikaa otetaan vaikka iltamyöhään, viimeisen nukahdettua koska se on tärkeää. Saada välillä olla vain toisen kanssa. Vaikka taapero heräisi neljästi yössä, niin siitä huolimatta aamuiselle lusikoinnille annan aina hetkeni.

kummankaa?

 • Lemmikiksi koira vai kissa? Meidän kotona on jo kissa<3
 • Viikko käymättä suihkussa vai pesemättä hampaita? Viikko käymättä suihkussa. Kaikenlaisilla kosmetiikka puteleilla voi freesata itseään mutta hampaiden pitää olla puhtaat, joka päivä.
 • Hamppari vai pitsa? (itsetehty) pizza. Parasta.

 • Koko kesän saisi syödä vain mansikoita tai jädeä? Ehdottomasti jäätelöä! Voisin syödä koko kesän pehmistä ja välillä ottaa sellaisen pyörremyrsky pehmiksen, nammm!!
 • Rantapäivä lasten kanssa vai ilman? Rantapäivä lasten kanssa koska lapset ja ranta kuuluu kesään! Lasten ilo veden äärellä on ihanaa kuunneltavaa ja katseltavaa, joten mieluusti lähtisin rantapäivälle koko lauman kanssa.
 • Lasten iltatoimet, nukkumaanlaitot yms. VAI kotityöt pyykkeineen tai tiskeineen? Iltatoimet koska minulle on tärkeää olla iltatoimissa mukana ja peitellä heidät. Se kuuluu osaksi päivää ja merkitsee minulle todella paljon.❤️
 • Lapset, jotka siivoaisivat aina omat jälkensä VAI lapset, jotka ei koskaan riitelisi keskenään? Se on ihan sama miten sottapyttynen lapset olisivat JOS he eivät koskaan riitelisi!! Jestas etten jaksa yhtään lasten riitelyä!!

Kummankaa?

 • 3 päivää Flow`ssa vai 3 päivää yksin kotona?  Unelmia pitää olla, joten 3 päivää yksin kotona. Sitä odottellessa…
 • Kävisitkö itse tekemässä joka viikko ruokaostokset kaupassa VAI siivoaisitko itse kotisi joka ikinen viikko. Ruokaostokset. Olisi mahtia, jos joku muu siivoisi viikottain kotini. Ruokakaupassa käyminen on kivaa jos sinne ei mene pahimpaa ruuhka-aikaan.
 • Tiskikoneen vai pyykkikoneen tyhjennys. Pyykkien ripustaminen on kivaa puuhaa ja annan lasten mieluusti hoitaa astianpesukoneen tyhjennyksen kuin pyykkien ripustuksen. Kumma juttu.

Kiitos Miia haasteesta!<3 Voisin haastaa mukaan Iidan, Monnan ja Marin!

Ida

Lue myös:

Kaiken takana on rapu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.