Hae
Elämänmakuista matkaa

Kesän 5 parasta juttua.

Vuosi sitten elokuussa olin kesästä väsynyt ja kiitollinen siitä, että arki alkoi. Vuosi sitten kesä oli raskas kesä. Olin juuri synnyttänyt vauvan, totuttelemassa arkeen kolmen lapsen kanssa ilman kumppania ja samaan aikaan piti järjestää ristiäiset sekä viettää kymmenen viikon kesälomaa. Pinnan alla tiesin, että masennus kytee ja odotin vain hetkeä, jossa kuppi kiehahtaa lopullisesti. Nyt kaikesta on vuosi ja näen laatikon ulkopuolelle.

Vuosi sitten olin täysin erilaisessa pisteessä missä olen nyt. Nyt olen jotakuinkin tasapainossa, niin henkisesti kuin taloudellisesti, että fyysisesti. Vuosi sitten olin niin henkisesti kuin fyysisesti huonossa kunnossa, en syönyt juurikaan ja painoni jojoili isosti. Mieleni ei kestänyt mitään mutta tänään, vuotta myöhemmin olen umpi rakastunut ja iloinen siitä, että meillä oli paras kesä koskaan. Mitkä ovat tämän kesän 5 parasta juttua?

kesän 5 parasta

Kesän 2022 5 parasta juttua ovat..

1. Kesä alkoi sillä, että astelin Tuhkimona Vaikuttajagalaan, mekossa, joka teki minut valtavan iloiseksi. Astuessani Creator Awardseihin tunsin olevani kotona ja paikassa, jossa sydämeni on. Se duuni mitä olen tehnyt tällä polulla on ollut hiton iso. Ei ole pikku juttu blogata keskellä vauvavuotta, joten saatuani kutsun gaalaan, otin sen kiitollisena vastaan. Gaalailta oli minun iltani, jossa sain loistaa keskellä ruuhkavuosien väsymystä. Tämä käynnisti kesän ja gaalasta eteenpäin kesä toi toinen toistaan upeampia juttuja.

2. Kesäkuun alussa Ruotsin risteily oli täydellinen. Lähdin sinne hyvän ja rakkaan ystäväni sekä kuuden lapsen kanssa. Ruotsin risteily käynnisti kesän ja nosti odotukset korkealle. Reissussa sain viettää aikaa minulle ja lapsilleni tärkeän ystäväperheen kanssa, istua hyvin käytävillä herkuttelemassa lasten ollessa hyteissään ja nauraa sekä rentoutua kaksi kokonaista yötä. Kommelluksilta säästyttiin ja tämä reissu teki hyvää raskaan kevään jälkeen. Ihana oli päästä nollaamana ajatukset ystävän seurassa.

kesän parhaita juttuja.

3. Kesä jatkui sillä, että koululaiset olivat joka toinen viikko isällään ja tämä oli myös ihan parasta. Sain olla viikon kaksin taaperon kanssa ja ikävän yllättäessä soittelimme videopuheluita koululaisille, ja heidän isälleen. Joka toinen viikko sain tehdä mitä haluan mutta samalla tylsistyin valtavasti. Mikä on ihan hyvä juttu koska välillä pitää olla tylsää ja ladata akkuja. Akkujen lataaminen tuli tarpeen sillä koululaisten tullessa kotiin mietimme, että mitä kesän 2022 toivelistalta voisi toteuttaa.

4. Kokonaisuudessaan kesässä oli parasta ja arvokasta yhdessäolo. Oli ihana olla lasten kanssa ja rakentaa heille ikimuistoinen kesä. Teimme paljon retkiä mm. puistoon piknikille, Suomenlinnaan ystävien kanssa, HopLoppiin erilaisilla kokoonpanoilla ja Linnanmäelle ystävien ja exäni kanssa. Koko kesä meni toiveita totuettaessa ja yhdessä olosta nauttiessa. Pidän siitä, että lasten kanssa voi mennä, nähdä ja kokea. Kesä on niin ihanaa aikaa ja nautin siitä, että kesällä voi olla paljon yhdessä, ilman kiireitä. Yhdessäolo antaa paljon hyviä muistoja ja teki ainakin meidän perheelle pitkän lukukauden ja sen tuomien haasteiden jälkeen todella hyvää.

5. Kesän odotetuin ja ehdottomasti koko perheen mukavin juttu oli tuetun loman reissu! Viiden yön mittaisella reissulla lapset saivat kokea mielettömiä elämyksiä, jollaisia he eivät ole kokeneet. Tämän loman aikana pääsimme neljästi päivässä valmiiseen pöytään ja saimme viettää aikaa yhdessä, viisi yötä, ilman muita. Vain meidän jengi. Reissu antoi paljon mutta rehellisesti pitää sanoa, että tuettu loma oli sosiaalisesti täysi, joten olimme lasten kanssa reissun jälkeen tosi väsyneitä. Henkisesti. Siitä huolimatta lähtisimme reissuun koska tahansa uudestaan!

+ Tässä kesässä on tapahtunut uskomattoman hienoja juttuna ja kaiken tämän reissaamisen, yhdessä olemisen ja lasten ehdoilla menemisen keskellä tapahtui jotain odottamatonta. Kävin treffeillä ja siitä se ajatus sitten lähti.

Kesä 2022 oli kaikista parhain kesä koskaan.

Ida

Seuraa meitä:

Aitoplayssa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.