Hae
Elämänmakuista matkaa

viikko 34 – muutto ohi

Viikko 34 huipentui siihen, että saimme miehen kanssa laitettua lusikat samaan laatikkoon. Päätös, joka tehtiin jo kuukausi sitten on nyt konkreettinen. Vielä en sisäistä sitä, että tämä koti, jossa on neljä huonetta ja sauna, on meidän yhteinen kotimme missä asuu meidän lisäksi viisi lasta ja kaksi mäyräkoiraa. Joku teistä miettii varmasti nyt, että missä kissa on, niin kissa pitää jöötä kahdelle mäyräkoira vanhukselle mutta muuttaa ensi viikolla koululaisten isälle. Paikkaan, jossa hän saa olla rennommin ja vapaammin, ja jossa kissa pääsee näkemään tuttuja perheenjäseniä ja minne minäkin voin mennä kylään kissaa moikkaamaan. 

Vietimme muuten perjantaina kissan kaksivuotis juhlapäivää tehden sille herkullisen ja ruokaisan kakun, jonka hän sai nauttia pihalla missä viihtyy kovasti. Perjantaina saimme myös viettää aikaa 3/5 lasten kanssa kun mieheni kaksikko lähti viikonlopun viettoon, pois muuton alta. Oli ihana viettää aikaa pienemmällä laumalla ja siinä huomasi miten lasten persoonat muuttuvat omiksi itsekseen kun saavat olla pienemmässä porukassa. Tässä on viime aikoina nimittäin ollut esillä esittämistä ja paikan hakemista, joka luonnollisesti kuuluu asiaan. Uusperhe kun ei synny yhdessä yössä.

viikko 34 – fiilikset.

Tällä hetkellä olen onnellinen ja kiitollinen. Onnellinen siitä, että vieressäni on tyyppi, joka jakaa sängyn kanssani ja kiitollinen siitä, että ystäväperhe oli jälleen jeesaamassa muutossa. Perjantaina sain inhottavan puhelun sukulaiselta ja sillä hetkellä tuntui siltä, että rajojen asettaminen on tarpeellista. Elämässä pitää elää sillein, että ympäröi itsensä ihmisillä, joista tulee hyvä energia. En jaksa ylimääräistä stressiä enkä menneisyyden taakkaa. On vapauttavaa voida valita asioita ja sitä, että keiden kanssa onnen rakentaa. 

Onni. Se on arvokas tunne ja onnellisuus tunne, josta sain nauttia yksin yli puolentoista vuoden sinkkuelämän aikana. Joten on mieletöntä jakaa sitä onnen tunnetta toisen kanssa. Se tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä tunteelta.

viikko 34 – postaukset.

Maanantai 

Tiistai 

Keskiviikko  

Perjantai 

Nyt on mennä tekemään ruokaa, jotta viisipäinen lauma saa vatsansa täyteen samalla kun lasken tunteja siihen, että menevät nukkumaan. Omista kahdellani oli rankkaa olla yötä ja ei, en tarkoita taaperoa. Hän oli yö vierailusta iloinen, kerrankin. 

Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.