Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 35

Viikko 35 on takana ja uudessa uusperhe asemassa asuttu jo viikko. Alun huumaa ei ole edes tullut kun viidestä lapsesta joku on pitänyt huolen siitä, ettei arki tunnu liian höttöiseltä vaan arjelta. Kaikkine mausteineen ja tunteineen. Eilen oli ensimmäistä kertaa tilanne jossa toinen meistä aikuisista pahoitti mielensä kun toinen aikuisista töksäytti asiansa, kertomatta mielipiteensä takana olevaa tarinaa aikaisemmin. Hetken otimme happea eri kerroksissa, mies alhaalla pihviä tehden ja minä ylhäällä lasten kanssa touhuten sekä ystävän kanssa videopuhelua jutellen. Eri kerroksissa oleminen teki hyvää ja kolmen lapsen nukahdettua avasimme asian rauhassa, kävimme fiilikset tarinoineen läpi ja huomasin jälleen miten upea mies minulla on.  

Arvostan sitä, että on parisuhde, jossa saan tuntea tunteeni ja vastassa on mies, joka haluaa keskustella ajatuksista ja tunteista. Se on yksi luottamuksen osoituksista kun uskaltaa avata omat ajatuksensa ja pelkonsa toiselle. Voi miten kevyeltä tuntuukaan kun pelkojen avaamisen jälkeen huomaa toisen yhä olevan siinä. Kumpikaan meistä ei lähtenyt eikä lähde tästä

Puhuminen auttaa, aina.

viikko 35 – postaukset

Onko lapsilukuni tässä?

Uusperheen kaoottisuus

Vuosi sitten elokuussa

millä mielin uuteen viikkoon?

Odottavaisin fiiliksin. Tämä viikonloppu on ollut aika raskas viikonloppu ja odotan, että huomenna alkaa arki. Samalla toivon, että saisin tekemättömiä asioita tehdyksi ja otettua aikaa itselleni. Sekin on parisuhteessa tärkeää, että pystyy pysähtymään itsensä kanssa. Niitä hetkiä on ollut mutta ensi viikolla otan niitä lisää, jotta pääsen uppoutumaan päivittäin hetkeksi omaan maailmaani. 

Blogitekstien pariin. Niin paljon on asiaa mutta viime aikoina niin vähän aikaa. Toivon, että ensi viikolla saisin sitä aikaa enemmän koska bloggaaminen antaa minulle voimaa päivään ja on se mitä hengitän Tällä viikolla olen todella paljon kaivannut näitä hetkiä kun saisin istua rauhassa tietokoneen äärellä ja huomaan, että isossa perheessä ne omat tarpeet helposti hukkuvat kaiken alle.

Eikä kenellä tahansa vaan perheen äidillä. Jospa tähän saataisiin muutos?

Ida 

4 kommenttia

 1. jenny kirjoitti:

  IDA!!!! Lähde ajoissa!

  • Ida kirjoitti:

   Mistä minun tulisi lähteä? Hassu kommentti jota en ymmärrä mutta ehkä ne on nää väsyneet mutsiaivot, jotka eivät tajua kaikkea! 😀

 2. jenny kirjoitti:

  Miksi et julkaise kyseenalaisia kommentteja? Tiedän etten ole ainoa joka on huolissasi sinusta.

  • Ida kirjoitti:

   Julkaisen Jenny juuri ne kommentit mitkä minulle tulee enkä itseasiassa tämänkään kommentin julkaisemisesta ole päättänyt vaan tämä on automaattisesti kaikkie nähtävillä. Koskaan en rajaa mitään kommenttia pois. Ei siis huolta, otan kaiken palautteen vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.