Hae
Elämänmakuista matkaa

viikko 36

Viikko 36 tyytyväiset ajatukset päättyivät sillä, että Istuin eilen bussiin, taaperon ollessa rattaissa ja bonus lasten istuessa penkillä. Mieleni valtasi onnellisuuden tunne. Miten onnellinen ihminen voikaan olla kun on löytänyt elämänsä kumppanin vierelle. Sain viettää perjantaisen illan bonus lasten ja taaperoni kanssa kun mieheni lähti illanviettoon ystävälleen. Hänelle yksinhuoltaja isänä harvinaislaatuinen tilaisuus ja tulin tämän mahdollistamisesta todella onnelliseksi. Koin suurta iloa kun jäin lasten kanssa yksin kotiin. Mielestäni parisuhteessa on tärkeää mahdollistaa toiselle aikaa ystävien kanssa ja sitä kautta tuottaa toiselle iloa. Se, että mieheni lähti ystävälleen, tarjosi myös minulle ihanan viikonlopun.  

Sain viettää laatuaikaa bonus lasten kanssa ja kokea itselleni tärkeän hetken sillä hetkellä kun 4,5v tuli yöllä viereeni koska pelotti. Sekin on luottamuksen osoitus, että kelpuuttaa yöllä toisen aikuisen mutta myös se, että uskaltaa kiukutella toiselle aikuiselle. Vaikka kiukuttelun kuuntelu on joskus raskasta, niin on se myös tarpeellista ja luottamuksellista. Lapset tietävät, että aikuinen on turvallinen kun hänelle voi kiukutella ja testata rajoja, huomatakseen aikuisen pysyvän niissä.

viikko 36

Yllätin mieheni eilen pienellä jutulla kun hän tuli kotiin ystävänsä luota. Keittiön pöydällä odotti lappu 

Rakas, kiva kun tulit kotiin. 

Lapun alla oli uudet bokserit, mieleistä suklaata ja paketillinen sukkia. Em.pehmeitä juttuja mies ei koskaan itse itselleen osta kaupasta koska hän on kuin minä – lapset etusijalle. Oli siis ihana laittaa pieni juttu pöydälle odottamaan, tarpeellisia pehmeitä ja suklaata mistä hän tykkää. Minun piti myös tehdä hänelle hampurilaisia ranskalaisilla mutta sitten kuvioon astui lapset, jotka olivat liian innoissaan erilaisesta viikonlopusta, että suoraan sanottuna perseilivät heti kun iskä tuli kotiin. 

Niinpä ei tullut kuuloon vääntää pihviä, herkullisilla hampurilaistäytteillä vaan laitoille ripotellen lapset nukkumaan. Todetaksemme, että edes aikuisille ei jakseta tehdä hampurilaisia vaan siirsimme niiden syönnin tälle päivälle. Kirjoitin Instagramin storyn siitä, että vielä vuosi sitten mieleni prakasi näissä tilanteissa ja adhd piirteet vauhditti muuttuviin tilanteisiin reagointikykyäni, joka oli olematon. Nyt puolestaan pitkä terapia matka ja oikeanlaiset avaimet ovat antaneet kyvyn vastaanottaa tilanteita.  

Yhtä hyvin hampurilaiset voi tehdä tänään, koko perheelle.

viikko 36 – postaukset

Maanantai 

Keskiviikko 

Perjantai 

 

Nyt menen laittamaan itseäni valmiiksi sillä lähden taaperon kanssa käymään koululaisten isällä moikkaamassa kissaa, joka viikko sitten muutti sinne. Ihanaa päivää sullekin! 

Ida 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.