Hae
Elämänmakuista matkaa

Ruuhkavuosien seksielämä

SV: SEKSI 

Katsoit minuun istuessasi saunan lauteilla, alapuolellani. Loit katseen, joka kertoo miten paljon haluat minua. Siinä, sillä hetkellä. Meikittä. Kosketit saunan lämmöstä kostunutta ihoani hellästi. Nojasin hitaasti eteenpäin ja huulemme koskettivat. Hitaasti, huuliemme kosketuksesta nauttien, suutelimme. Märkien hiuksien vesipisaroiden valuessa kasvoja pitkin. Nousit ylös ja lähdit kävelemään suihkutilaan. Tiesin mihin perässä kävely johtaa.

Ruuhkavuosien seksielämä voi olla kuivahtanutta tai kiihkeää. Näin karkeasti sanottuna. En nyt sen enempää analysoi muiden seksielämää tai sitä, että miten mikäkin syy vaikuttaa seksielämän seuraamukseen. Kokemusta minullakin on vaikka minkämoisesta mutta ei seksielämästä mitä olen nykyisessä avoliitossa kokenut, ruuhkavuosien keskellä. Minulle ja sanoisin, että miehellenikin seksi on tärkeä osa parisuhdetta ja meidän parisuhteessa samalla aaltopituudella oleminen näkyy päivittäisessä arjessa. Jo kaksi kuukautta sitten saadussa katseessa tuli selväksi se mitä toisistamme ajattelemme ja miten tuntui jo läsnäolon perusteella siltä, että kemiaa on. Kahden kuukauden kokemuksesta voin sanoa, että sitä on ja paljon.

seksielämä ruuhkavuosien keskellä

Meidän avoliitossa kemiaa on. Se näkyy sanoin, katsein, elein, teoin ja ajatuksin sekä fyysisin kontaktein. Katsoessani miestäni tunnen ylpeyttä siitä, että juuri hän on mieheni ja saan koskettaa keittiössä ohimennen hänen seksikästä vartaloansa tai ottaa vastaan halauksen pyykkejä ripustaessa. Läheisyys, arkisissa hetkissä on arvoasteikolla tärkeimpänä parisuhteen ylläpitämisessä enkä koe sitä väkinäisenä juttuna vaan luontevana osana päivittäisiä hetkiä. 

Viiden lapsen suurperheessä on löytynyt aikaa halauksilla, käsikädessä kulkemisille ja pusuille hetkiin, jossa toinen lähtee ovesta ulos. Noin muutama juttu esimerkkinä sille missä tilanteissa läheisyys meidän välillämme näkyy. Sillä, että pussailen avopuolisoani tai pidän kättä jalan päällä, haluan myös näyttää lapsilleni terveen ja hyvinvoivan parisuhteen mallia. Normalisoida heille sitä, että on ihan okei, että ihmiset jotka rakastavat toisia, pussailevat ja ovat lähekkäin. 

Ruuhkavuosien keskellä sitä olisi väsyneenä helppo unohtaa toinen myös tässä alkuhuumassa mutta siitä huolimatta tultuani yöllä takaisin sänkyyn taaperoa imettämästä, koen tärkeäksi silittää muutaman kerran miestäni. Yhtälailla kun hän kokee alkuillasta tärkeäksi valvoa vierelläni vaikka joutuisin viisi kertaa juosta yläkertaan. Ihan vaan, jotta taaperon nukahdettua, saisimme hetken sukeltaa seksin kuplaan.

seksin kuplassa

Ehkä on käynyt jo selväksi se, että kemiaa meidän suhteessamme on ja seksielämä on loistavaa. Siinä kemiassa näen jo katseesta miten mieheni riisuu minut silmillään. Tunnen sen ilman kosketusta ja voin sanoa, että jos katse tuntuu hyvältä, niin kosketus tuntuu joka solussa. On ihan mieletöntä kun olen saanut vierelleni miehen, jonka kosketus tuntuu aidosti hyvältä, vilpittömältä ja luontevalta. Siltä, että hän haluaa koskettaa koska se tuntuu hänestäkin hyvältä.  

Mieheni kanssa seksin kuplassa muu maailma unohtuu hetkeksi. Silloinkin kun seksin kuplaan sukellamme keskellä arjen kaaosta, taaperon nukkuessa, osan ollessa koulussa ja jonkun touhuten omien juttujen äärellä. Aina tähän suhteeseen saakka olen kuvitellut, että ruuhkavuosien keskellä läheisyyden ylläpitäminen ja seksin kuplassa oleminen olisi mahdottomia ajatuksia. Näin minulle on uskoteltu. 

Kunnes eteeni käveli mies, joka näytti miten vanhemmat voivat päästä hetkeksi olemaan muutakin kuin isä ja äiti. Mies ja nainen, rakastavaiset, jotka haluavat toisiaan, joka solulla.

Ruuhkavuosien seksielämä on täydellistä.

Ida

Lue myös:

vanhempien yhteinen aika

ahdistun treffeillä

ensi suudelma

 

seuraa meitä:

Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.