Hae
Elämänmakuista matkaa

Tunti Fazerilla

Kävin keskiviikkona tyttöjen eli keskimmäiseni ja mieheni esikoisen kanssa Fazerin vierailukeskuksessa, yhdessä ystäväni kanssa. Taaperon kummitädin kanssa olemme pitkään puhuneet, että olisi mukava viedä lapset katsomaan mistä Fazerin sininen suklaapatukka on saanut alkunsa. Suklaa on meidän perheemme suosikki herkku, joten monen yrityksen jälkeen olimme iloisia kun vihdoin pääsimme käymään Vantaan Fazerilla.

Heti ensi aluksi haluan sanoa, että minusta on kiva tehdä tämmöisiä spessuja juttuja pienemmällä lapsi lukumäärällä. Näin mukana olevat lapset saavat aikuisen läsnäolon itselleen sekä huomiota uusien juttujen äärellä. Joskus teemme vastaavaa poikien kanssa tai kenties toisenlaisella kokoonpanolla.

tunti fazerilla

Tunti fazerilla kustansi 45€ ja tunti piti sisällään näyttelykierroksen trooppisessa kasvihuoneessa, hetkiä tuoksujen äärellä, ruokailutottumusten miettimistä ja videon katselun. Noin muutama juttu esimerkkinä. Se mikä kierroksella oli kaikista parasta, oli kierroksen pitäjä, joka oli todella lapsilähtöinen. Oli ihana olla hieman vilkkaamman lapsen kanssa siellä sillä hänen touhukas meno ja asioiden edellä oleminen ei haitannut. Tunnin aikana opin paljon uutta. Kuten sen mistä dacapo on saanut alkunsa ja miten suklaata kannattaisi syödä. Testasin illalla suklaan syönti tapaa ja jestas miten erilaisia makunyansseja siitä sai. Niin paljon erilaisia, että uuden banaanisuklaalevyn syöminen oli taivaallista.

Tiesittekö, että Fazerin henkilöstöedut ovat todella perhelähtöisiä? Mietin, että miksei yhä useammalla yrityksellä olisi omaa päiväkotia työntekijöiden lapsille. Lopuksi pääsimme suklaiden äärelle kun pienen hetken ajan sai syödä niin paljon suklaata kun jaksoi. Arvatkaa paljon söin? Yhden kokonaisen suklaapatukan ja muutaman kääreellisen suklaan. Herkkupeppuna enempää ei maistunut sillä mielessä oli kotona, miehen valmistama karjalanpaisti. Fazerilla käyminen oli pieni piristys arkeen mutta ehdottomasti sellainen elämys, jonka kokemiseen riittää kerta. Ehkä kaksi jos haluaa joskus käydä ostamassa uutuuksia.😉

Tänään puolestaan kävimme kyläilemässä ja huomenna koululaiseni lähtevät tubettajien tapahtumaan. Ihana viikonloppu tiedossa!❤️

Ida

Lue myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.