Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko kuulumiset

Heippa hei kaikille täältä lähes viikon hiljaiselosta. Kuten tiedätte, taapero on noin kuukauden heräillyt öisin useasti, joka on johtanut siihen, että olen ollut valtavan väsynyt. Yksinään väsymys ei ole taaperon syy vaan meidän aikuisten ketkä tykkäämme valvoa keskenään myöhään jutellen, iltapalaa syöden, sarjoja katsellen ja fyysisesti lähellä ollen. Väsymys on kaiken keskellä ollut niin suuri, että se on alkanut tuomaan kireyttä mieleen, äreyttä pienistä asioista sekä ihan fyysistä pahaa oloa. Niinpä olen tällä viikolla pitänyt blogista hetken taukoa ja keskittänyt kaiken ajan lepäämiseen silloin kun taapero on nukkunut päiväunia. Jos en ole levännyt, niin olen viettänyt aikaa miehen kanssa kaupoilla käyden tai jotain muuta niin sanottua ”aivot narikkana tekemistä”. Tämä on tehnyt hyvää! Kuten myös se, että olemme muutamana yönä käyneet mieheni kanssa ajoissa nukkumaan. Miten virkeä olo sitä onkaan ollut aamuisin kun saimme nukkua seitsemän tunnin unet! Huikeaa. Mutta mitäpä muuta viikko kuulumiset pitää sisällään?

viikko kuulumiset

Tällä viikolla olen tehnyt ensi viikon postauksen koskin hiusteni muodon muutosta ja postauksen koskien meidän suurperheen viikon päivällisiä. Mitä kaikkea olemme viikon aikana syöneet? Sen näette tiistaina. Loppu viikolle on tulossa ainakin rahapostaus! Torstaina luultavammin. 

Tällä viikolla olen tosissaan saanut paljon omaa aikaa ilman taaperoa. Kiitos miehen, joka on tämän mahdollistanut, niin olen päässyt kampaajalle ja otattamaan ripsienpidennykset. Niin energinen olo tuli uudesta lookista mutta myös siitä, että sain pari päivää olla yksin pois kotoa. Harvinaista luksusta. Parin päivän oman ajan kohokohtia oli: 

Bussinpenkillä istuminen kuulokkeet korvissa. 

Kaupassa käyminen kori kädessä, ilman rattaita. 

Portaita pitkin meneminen hissien sijasta. 

Aikuisten ihmisten kanssa keskusteleminen ilman lasten keskeytystä tai kuulevia korvia. 

touhua ja yhdessäoloa

Tällä viikolla on ollut paljon touhua, vähän rajojen kokeilua, taaperon pari hyvä unista yötä (vielä en hehkuta enempää!) ja mukavaa, yhteistä tekemistä miehen kanssa. Kävimme torstaina Stockmannin hulluilla päivillä, josta tarttui kaikkea kivaa miehelle mukaan ja taaperolle Polarn o pyretin sukat. Ne ovat mielestäni parhaimmat lasten sukat koskaan! Pysyvät jalassa eivätkä veny käytössä tai pesussa. Kahdet sukat maksavat 10,90€ ja ne ovat hintansa arvoiset.

Mitäpä muuta tänne? Ihania hetkiä miehen kanssa, vatsalihakset kipeinä nauramisesta ja mieli onnellinen siitä, millainen mies vierelläni on. Alku viikolla kun väsymys näytti pahasti pintaansa, niin vieressä olevasta on saanut isosti voimaa sekä siitä, että katsoessani lapsiani tunnen olevani kiitollinen heistä. Siitä, miten he yhä jaksavat innostua taaperon kanssa siitä kun hän tanssii tai innostua taaperon kanssa siitä kun hän sai uuden kylpyankan.

Tänään olemme olleet ulkoilutapahtumassa koko suuren perheen voimin sekä viettäneet hetken aikaa koululaisten isän kanssa. Sellaiset kuulumiset täältä sinne. Mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Ihanaa iltaa sulle.

Ida

 

Lue myös:

Tunti Fazerilla

Itkuisia öitä ja voimakas parisuhde