Hae
Elämänmakuista matkaa

Asukuva sunnuntailta

Laitoin tänään parempaa seppälää päälle kun lähdin kolmen lapseni kanssa ystäväperheeseen 7-vuotiaan syntymäpäivä juhliin, joten halusin, että asustani otetaan edes yksi asukuva. Niinpä käskytin koululaisen tehtävään, johon hän astui varsin hiljaisena. Vastaan ei enää pistä mutta ei tässä perheessä äidin asukuvia ottaessa innosta puhkuta koska he tietävät etten kelpuuta mitään. Tänään oli pakko kelpuuttaa koska ei ollut aikaa sillä bussi oli tulossa.

Oli ihana pukeutua normaalista vaatetuksesta poikkeavaan eli verkkarit vaihtuivat farkkuihin, huppari sifonkipaitaan ja Helly Hansenin tuulitakki villakangas takkiin. Lenkkaritkin jätin kaappiin ja jalkaan sujahti saappaat. Hassua, erilaista mutta ihan mukavaa. Tosin jossain vaiheessa syödessäni huomasin, ettei IBS vatsani tykännyt farkuista. Ne puristivat vatsaani ja alkoivat ärsyttää pystyviiloin tehtyä sektio arpeani, kutisevasti.

Siitä huolimatta, että housut puristivat, oli mageeta laittaa päälle jotain muuta kuin tuttua ja turvallista. Mutta oli myös kiva olla juhlimassa ystäväperheen lasta ja viettää aikaa omieni kanssa. Se on sellaista harvinaista herkkua uusperheessä, jos saa viettää välillä aikaa omien lasten kanssa tai vaikka bonuslasten kanssa. Olemme pyrkineet siihen, että kerran viikossa teemme yhtenä päivänä jotain omien lasten kanssa. Tällä viikolla se oli tämä synttäripäivä! Mitä se on ensi viikolla, pitää miettiä.

sunnuntain asukuva

Asu koostui vanhoista vaatteista, joista osa on ostettu jo seitsemän vuotta sitten ja osa saatu käytettynä, muilta. Olen aika iloinen siitä, että en ole enää niin kulutuskeskeinen ja ostamassa koko ajan jotain uutta vaan teen löytöjä ihan omasta vaatekaapistani. Parasta on se jos teen löytöjä ystävän tuomista Ikean kasseista, joissa on usein vaatteita niin lapsilleni kuin minulle. Miten ihana onkaan pukea toisen vanha, tarpeeton vaate ja saada siitä uusi luottovaate!

Tuli tästä mieleen, että voisin aktivoitua kirpputorien suhteen ja lähteä pitkästä aikaa kiertämään niitä. Nyt saisi suositella kommenttiboksiin pääkaupunkiseudun hyviä kirpputoreja!

Ihanaa iltaa,

Ida

 

Luithan jo edellisen postauksen?

Viikko kuulumiset