Hae
Elämänmakuista matkaa

Muodonmuutos hiuksiin

Laitoin luottokampaajalleni, Riialle viestiä, että minulla on hiuskriisi ja haluan jotain seksikästä ja sähäkkää hiuksiini. Sellaista tyyliä lähdin tavoittelemaan ja toiveissa oli, että pääsisin tummasta eroon minkä alta edellinen pinkki loisti läpi ja isosti. Yhden kuvan laitoin hänelle toiveestani mutta siitä huolimatta jännitin, että tuleeko hiuksistani toiveiden mukainen. Jännitykseni ei johtunut epäilyksestä ammattitaitoisen kampaajan taidoista vaan siitä, että hiukseni ovat olleet värjäyksien suhteen kovassa rasituksessa. Hiukseni koti konstein vaalennettiin reilu vuosi sitten ja päälle tuli koti konstein laitettu Elumen väri, joka on aika stydi väri hiuksiin! Muodonmuutos se oli silloinkin mutta kova sellainen, hiuksen rasitukselle nimittäin.

Tästä syystä viimeksi Riia sai leikata minulta isosti hiuksia eli kaikki rasittuneet pois ja päälle tuli turvallinen väri, ilman vaalennuksia. Kaipasin kuitenkin koko kesän omaa tyyliä takaisin mutta tiesin, että hiusten pitää antaa levätä käsittelyistä.

Muodonmuutos Riian käsissä

Jännitin tosissaan sitä, että miten toiveiden mukainen väri saataisiin toteutumaan mutta onnekseni hiukseni olivat hyvässä kunnossa ja vaalennetun päälle hiuksiin tuli juuri se punainen mitä toivoin. Jestas miten onnellinen olin noustuani pesupaikalta penkille, peilin eteen ja näin, että seksikäs leikkaus sopi sähäkkään väriin. Unelmien täyttymys. Tosin en olisi ollut pettynyt vaikka unelmien väri ei olisi onnistunut sillä tiedän, että sävykartassa on toinen toistaan upeampia sävyjä jotka nekin olisivat istuneet silmääni. Muutenkin mielestäni kampaajan penkille pitäisi mennä sillä ajatuksella, että muistaa kaiken olevan

Kemiaa.

Viimeksi lähdin tosissaan kampaajalta basic sävy päässä ja loistin sillä tyylillä gaalassa. Nyt puolestaan lähdin kampaajalta pitkään kaipaamani sähäkän tyylin kanssa kohti seuraavaa päivää, jolloin sain pidennyksistä luopumisesta saakka kaipaamani ripsienpidennykset takaisin.

Muodonmuutos piristää

Vitsi miten tunsin puhkeavani kukkaan kun pääsin viikko sitten Riian käsittelyyn ja siitä seuraavana päivänä ripsienpidennyksiin. Aivan mielettömän ihanat, hemmottelua täynnä olevat kauneuspäivät tekivät hyvää minulle. Niin ulkoiselle muodonmuutokselle kuin sisäiselle mielelle. Olen niin kiinni taaperossa koko ajan, että jo se, että sain istua bussissa penkillä, tuntui luksukselta. Miten sitä voi ihminen nauttia niin pienestä asiasta kuin siitä, että saa hissin sijaan kävellä portaita tai voi syödä suklaapatukan ilman jakamista?

Pieniä juttua toiselle mutta mielettömän isoja minulle. Nyt taas jaksaa hetken tai oikeastaan tulevaan lauantaihin saakka, jolloin vietämme miehen kanssa vuorokauden kaksin.

Ihanaa sekin.

Ida