Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 40

Kerroin perjantaina tässä postauksessa siitä, kuinka saisimme avopuolison kanssa viettää lauantaina aikaa kahden mutta suunnitelmiin tuli viime hetken muutos. Viiden lapsen laittaminen samaan aikaan onnistuneesti toisaalle yöksi, ei aina mene kuten ajattelee. Perjantaina kotoa lähtivät minun kaksi isointa eli koululaiset isälleen ja miehen lapset lähtivät sukuloimaan. Asennoiduimme innolla siihen, että saamme taaperon lauantaina yö hoitoon mutta toisin kävi hänen kohdallaan. Hoitopaikassa, ystäväni luona, sairastuttiin, joten taaperon lähteminen heille peruuntui. Viikko 40 viikonloppu meni sillä seisomalla uusiksi!

Viikko 40 viikonloppu

Odotimme kuukauden ajan viikonloppua, jossa saisimme olla yön kahdestaan. Kahdelle yksinhuoltajalle vapaan vuorokauden saaminen ei ole itsestäänselvyys eikä edes sellainen juttu mitä saisi joka hetki kokea. Siispä saatuani perjantaina tiedon sairastapauksesta, harmittelin asiaa. Todella paljon. Aivan kuten mieheni. Kaikista ärsyttävintä tilanteessa oli se, että tilanteen uusiminen olisi hankalaa. Saadaksemme toteutettua tämmöisen ainutlaatuisen illan, pitää tehdä isoja järjestelyitä monen eri ihmisen aikataulujen yhteensovittamisen kanssa. Ei ole helppoa mutta arvatkaa mitä? 

Meidän suuri ärsytys meni yhtä nopeasti pois kuin alkoi sillä käänsimme tämän positiiviseksi. Saisimme ja saimme viettää eilen upean päivän taaperon kanssa. Ihan huippua. Oikeasti. Meillä oli eilen ihana vuorokausi taaperon kanssa, joka nukkui aamulla kello 9:30 saakka. Nautimme mieheni kanssa rauhallista aamusta kaksi ja siitä, että saimme juoda aamukahvit lämpimänä. 

Taaperon herättyä lähdimme Triplaan suklaakakuille meidän tänään olevan kolmekuukautispäivän kunniaksi. Söimme herkulliset suklaakakut ja taapero sai oman appelsiinikakun. Samalla reissulla haimme poikani syntymäpäivälahjan ja illaksi päivällistarpeet. Niin mukavaa oli olla kolmisin liikenteessä ja edetä fiiliksen mukaan. Loppuilta sujui rauhallisissa merkeissä kun taapero nukahti jo kello18 jälkeen. Saimme syödä miehen tekemän pihvipäivällisen kaksin kynttilänvalossa, höpötellen siitä miten onnellisia olemme toisistamme. 

Eikä se viikonloppu huonosti mennyt tänäänkään kun saimme miehen lapset kotiin ja lähdimme Ullanlinnassa olevaan leikkipuistoon eväiden kanssa. Niin mieletön sää ja upea puisto, että siellä kelpasi leikkiä! Pitkän reissun jälkeen tultiin kotiin kolmen väsyneen lapsen kanssa, joista ensimmäisen nukahti jo seitsemältä ja kaksi muuta heti perässä. 

Sanoisin, että täydellinen viikonloppu.  

viikko 40 postaukset

maanantai

Muodonmuutos hiuksiin

tiistai

Seitsemän henkisen perheen päivälliset

keskiviikko

Kuukausi uusperheenä

torstai

sähköt katkaistiin

perjantai

Meidän perheen viikonloppu

Tästä viikonlopusta on hyvä fiilis ja tämän voimin on energiaa aloittaa uusi viikko.❤️

Ida