Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 42 – voihan sairastelu

Kello on 8:42 ja taapero on ensimmäisillä päiväunillaan. Koululaiset ovat isällään ja miehen lapset ruutuajallaan. Ilmassa vallitsee kireys ja väsymys, turhautuneisuus ja oman tilan kaipuu. Intensiivinen syysloma tulee päätökseen ja viikko 42 loppuu siihen kun 5/5 lapsista sairastaa, kukin omilla tavoillaan. Tällä hetkellä tekisi mieli käpertyä miehen kainaloon, sulkeutua hetkeksi kahden ja olla vain aikuisten kesken. Sen sijaan, että niistäisin neniä, ottaisin yskät naamalleni ja vaihtaisin tyynyliinoja, samalla kun desinfioin pintoja. Vitamiinit ovat kehissä, lääkkeet myös. Hunaja juomat sekä vanhemmat, jotka toppuuttelee riehumisen nousemista. Viiden lapsen sairastaessa syysloma sai toisenlaiset suunnitelmat ja Kuopion reissu sekä laivamatka vaihtuivat kotiseiniin ja ruutuajan paukkuamiseen. Tätä se elämä on. Muuttuvia käänteitä.

viikko 42

42 – postaukset

maanantai

tiistai

keskiviikko

torstai

perjantai

lauantai

viikko 42

kohti uutta viikkoa

Vaikka ilmassa on väsymystä ja kyllästymistä sairastuvalla hääräämiseen, niin odotan luottavaisin mielin ensi viikkoa. Uusi viikko alkaa huomenna, maanantaina, mahtavan jutun äärellä eikä muut päivät paljoa kalpene. Huomenna pääsen nimittäin hemmoteltavaksi kuvauksiin, minne tulen taatusti saamaan upean lookin! Vitsi miten ihana viikon aloitus. Yhtään ei tee pahaa se, että livahdan räkänokkien keskeltä hemmoteltavaksi ja jätän mieheni kotiin pitämään tupaa kunnossa. Ihan parasta. Hetki omaa-aikaa tulee käynnistämään viikon niin hyvin etten uskokaan miten onnellisessa asemassa olen!

Kymmenen minuuttia myöhemmin totean, että postaus on tässä ja menen lajittelemaan pyykkejä sekä desinfioimaan kosketuspintoja. Luulisi tehokuurin vaikuttavan taudin karkoittamiseen ja on minulla myös taka-ajatus tässä hyysäämisessä – en todellakaan halua itse kipeäksi, se olisi aikamoista jos lapset tervehtyisi ja itse sairastuisi. En ihan heti halua sitä kokea.

Ihanaa päivää sinne, pysykää terveinä!

Ida