Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 43

Näin se viikko 43 tekee loppuaan ja tiistaina voisin kertoa teille lokakuun luetuimmat postaukset mutta sitä ennen muutama sananen tästä viikosta. Kuten hieman olen hehkuttanut, niin sairastelu olisi meidän perheen osalta siinä. Huh. Vihdoin. Noin kolmatta viikkoa kestänyt kierre olisi tullut päätökseen ja huomenna kaikki neljä, niin päiväkotilainen kuin koululaiset pääsevät samaan aikaan ovesta ulos. Hassua. Tätä päivää on odotettu, että sairastelu olisi ohitse. Arvatkaa mitä? Minä olin suurperheestämme ainut, joka ei saanut mitään pöpöä itseensä ja olen siitä aika iloinen! 

Nyt viikonloppuna on ollut Halloween juttuja ja olen suoraan sanottuna aivan kypsänä jo kolmatta päivää ovea pimpottaviin keppostelijoihin, joille jokaiselle olen kieltäytynyt keppostelusta. Minulle henkilökohtaisesti riitti se, että perjantaina oli koululla Halloween disco ja sitä varten lapset panostivat niin asuihin kuin pieniin, sinne vietäviin tarjottaviin. En ole oikein vielä päässyt jyvälle siitä, että Halloween aikaan kierrettäisiin ovelta ovelle mutta sen sijaan panostan siihen aina pääsiäisenä, se on meidän perheemme juttu! Mutta ehkä tämä Halloween on jonain päivänä yhtä suuressa suosiossa kuin pääsiäinen? 

Kaiken kaikkiaan takana on hyvä viikko. Perus arkista juttua, paljon pusuja ja hellyyttä, muutama rankempi kiukutteli hetkiä ja kokonaisia yöunia! Melko jees viikko.

Viikko 43 postaukset

Maanantai – mitä kuuluu parisuhteelle?

Tiistai – uneton yö

Perjantaikoti sairastelun aikana

Viikko 44 pitää sisällään?

Ensi viikolla on yksi haastattelu ja yksi sosiaalihuollon tapaaminen sekä perhetyöntekijä tapaaminen, että taaperon neuvola. Lisäksi koululaiset lähtevät isälleen, taapero ehkä yö kyläilemään ja bonus lapset sukuloimaan. Aika jeppis viikko tulossa! Postauksien suhteen on vielä takki auki mutta tykkään siitä kun voi mennä fiiliksen mukaan. Ajattelin ainakin julkaista uuden ulkoasun ja uuden profiilikuvan. Siinäpä on pientä hommaa! 

Ihanaa sunnuntai-iltaa sulle! Muistakaa, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, kannattaa olla hiljaa. Puspus. 

Ida