Hae
Elämänmakuista matkaa

Blogin uusi ulkoasu

Sain viettää viikko sitten maanantaina ihanan, unohtumattoman aamupäivän huikeiden mimmien keskellä! Toinen heistä taikoi minusta kauniin, piiloitti sairastuvan ylläpitämisestä tulleen väsymyksen ja toinen heistä taltioi minut kameralle. Sain maanantaisen aamupäivän kuvat toissailtana meiliini ja avattuani kuvagallerian, itkin. Kaikki se väsymys ja kaikki se riittämättömyyden tunne tippui pois, ja kuvaruudulla näkyi upea nainen. Nainen, joka kirjaimellisesti puhkesi kuvauksissa kukkaan. Ihan mieletöntä! En malttanut odottaa kuvien julkistamista teille vaan jaoin jo eilen Instagramissa kuvia, joista tulisi blogin uusi ulkoasu. Edellisen ulkoasun tein kesäisen gaalaillan kuvista, nyt seksikkäistä studiokuvista! Huhuh!

Blogin uusi ulkoasu

En voi muuta sanoa kuin, että olen häkeltynyt siitä miten ammattilaiset saavat minut näyttämään upealta. Kun viikko sitten maanantaina astuin Kalliossa sijaitsevalle studiolle, en osannut kuvitella millaisen kuvagallerian minusta saisi. Luotin kuvaajaan, luotin maskeeraukseen. Luotin mimmeihin ympärilläni mutta en luottanut itseeni. Luottamus itseni kohtaan on sellainen mitä yritetään koko ajan nujertaa ja se on asia, mikä saa osumaa viikoittain. Ei ole helppoa paljastaa itseään kaikkien luettavaksi ja samalla saada osumaa.

Katsoessani kuvagallerian kuvia, näin sen sisäisen vahvuuden mikä minussa on ja sen eteenpäin puskemisen voiman, joka on viime aikoina ollut hukassa. Halusin tuoda blogiin hieman piristystä pimenevään syksyyn tuoden esille väriloisteliaan bannerin, jossa on leikkisyyttä ja kauneutta. Samalla laitoin itsestäni tuohon sivuun uuden profiilikuvan, jossa on asennetta ja kauneutta. Kerron teille kuvauspäivästä myöhemmin lisää ja nyt fiilistelen vain ulkoasua, josta tuli mielestäni yhteneväinen ja hieno! Kannatti rakentaa banneria ajatuksella ja uskaltaa kuvauksissa heittäytyä – lopputulos on ihan näköiseni.

Mitäs tykkäätte? Minä tykkään ainakin! Aika ihana tyyli nyt ja sellainen värikäs meno! Näihin tunnelmiin on hyvä päättää lokakuu ja ottaa vastaan marraskuun pimeys. Huomenna kerron lokakuun luetuimmat postaukset ja keskiviikkona ehkä hieman syvällisempää. Nyt taapero nukkuu ja menen syömään välipalaa, ihanaa päivää!

Ida

Lue myös:

Ulkoasu on joskus ollut tämmöinen!