Hae
Elämänmakuista matkaa

Unohtumaton kuvauspäivä

Tämmöisenä verkkarityttönä, joka pukeutuu päivittäin skechers:n lenkkareihin, laittautumiseen pääseminen tuntui uskomattoman hienolta mutta todella jännittävältä! Muutama viikko sitten pääsin kokemaan sen mistä olen haaveillut katsoessani somessa kauniita kuvia, joissa ollaan viimeisen päälle laittautuneita. Upeissa kokonaisuuksissa, jotka ammattilainen on taltioinut. Olen niin kauan haaveillut siitä hetkestä, jossa pääsen studiolla upeisiin puitteisiin. Pari viikkoa sitten oli minun aikana kokea studio elämys mistä olen haaveillut ja mistä olen ehkä jopa salaa unelmoinut. Jestas miten innoissani olin kun pääsin kotoa pois ja keskittymään hetkeksi itseeni. Muutaman viikon takainen kuvauspäivä tuli tarpeen ja teki hyvää mielelle!

Kuva: Pinja MUAH: Jemina

Unohtumaton kuvauspäivä

Unelmien kuvaukset pitivät sisällään mielettömän ihanaa seuraa, hauskoja keskusteluita, syvällistä pohdintaa mutta isosti heittäytymistä, kukkaan puhkeamista ja elämyksiä!  

Unelmien kuvauksissa katsoin itseäni peilistä ja mietin, että minne se väsynyt kotiäiti katosi? Kaiken sen upean meikin alta sitä ei näkynyt vaan peilistä katsoi kauniit kasvot, rohkeasti meikattu tyyli ja mielettömän seksikkäät hiukset! Siinä vaiheessa en kuitenkaan nähnyt vielä silmilläni lopputulosta vaan kasvojen ollessa valmiit, pääsin puvustuksen äärelle. 

Oli tylliä, korkokenkää, sähäkkää mustaa ja nahkahousuja mutta myös uuden karheat skechers:n lenkkarit. Kaikki tämä toimi kuvausasusteena. Uskotteko jos sanon, että olen aina haaveillut samanlaisesta tyllihameesta, mikä oli kuvaajan rekvisiitassa? Kuvauksissa ollut tyllihame on sellainen vaatekappale, jonka omistaisin mieluusti ja mikä päällä viipottaisin menemään!

Unelmien kuvauksissa koin puitteet, jollaisia en ollut ennen kokenut. Kesken kuvauksen tyylini taikonut maskeeraaja tuli asettelemaan hiussuortuvia ja putsaamaan paidan kauluksia meikistä. Se tuntui hassulta mutta isolta ammattitaidon ja huomion osoitukselta. Tuntui, että olisin ollut isomman luokan tähti!

isomman luokan tähti

Sellainen fiilis minulla oli kuvauksissa, jossa lempeä ja näkemysrikas kuvaaja taltioi hetkiäni. Hänen kameran edessään tunsin oloni luontevaksi ja se jos mikä helpotti heittäytymistä hetkiin, jossa piti katsoa kameraan. Kameraan katsominen tekee oloni vaivaantuneeksi. Unelmien kuvauspäivän kuvaaja sai melko pian oloni rennoksi ja hetkessä unohdin olevani kuvattavana. Sen sijaan näin itseni Tallinnassa, lomalla mieheni kanssa. Hotellin ihanissa puitteissa. Siinä hetkessä, niissä ajatuksissa oli hyvä olla.

Kuvauksissa tuntui siltä kuin olisin päässyt puhkeamaan kukkaan ja saanut piilossa olevan seksikkyyden loistamaan! Tuntui niin ihanalta olla hetken muuta kuin kotiäiti. Olin sillä hetkellä Kallion kuumin nainen! Sellainen olo minulla oli kun pääsin viimeisen päälle laittautuneena heittäytymään kameran edessä. Niin ikimuistoinen kokemus, jonka luomiseen en olisi voinut parempia ihmisiä saada.

Saatuani kuvagallerian meiliin, itkin. Olin niin ylpeä itsestäni ja kuvista missä näin sen sisäisen seksikkyyden. Huhhuh mitä kuvia, joita katsoessa iski jopa valinnan vaikeus!

Ida

 

Lue myös:

Blogin uusi ulkoasu