Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 46 – rakastan enemmän

Viikko 46 on ollut ihana, tunteikas, touhun täyteinen ja läsnä olevuuteen painottuva. Lähetin koululaiset isälleen perjantaita ja heidän lähdettyään, kissa mukana, minuun iski tyhjyys. Tuli iso ikävä ja mietin, että mitä nyt sitten? Kotiin jäivät mieheni, hänen lapsensa ja taaperoni sekä koiravanhukset – heitä ei sovi unohtaa. Tunsin samalla, miten kotona alkoi tunnelma kiristymään mutta vielä en tiennyt syytä tunnelman kiristymiselle. Aistin, että ilmassa on jotain mutta mitä se jotain on, sitä en sillä hetkellä tiennyt. Myöhemmin illasta, saatuamme kaikki kotiin jääneet lapset nukkumaan, keskustelimme mieheni kanssa tunnelman kireydestä. Syy kireydelle selvisi ja asiasta keskusteltuamme jäi kuitenkin sellainen olo, että asia olisi vielä kesken. 

Olin oikeassa. Kireys tuntui olevan lauantaina huipussaan ja keskustelimme eilen monen monta tuntia, löytääksemme muita syitä. Huomasimme miten moni asia johtaa toiseen ja yhtäkkiä ollaan siinä tilanteessa, että kädessä on ylitse pursuava taikina. Nyt olisi tarkoitus alkaa kaulitsemaan taikinaa, laittaen sen osiin, jonka jälkeen voimme syödä taikinan palapalalta pois. 

Kaiken tämän syvällisen pohdinnan ja asioiden läpikäymisen keskellä voin todeta, että rakastan vielä enemmän. Myös lapsiani, joita näin tänään ohimennen. Oli ihana saada heiltä halaus ja tuntea heidän läsnäolonsa. Rakastan miestäni meidän rankan viikonlopun jälkeen enemmän kuin koskaan. Asioilla on tapana järjestyä ja heti ensi töikseni pyysin ystävääni olemaan lastemme kanssa joku päivä, saadaksemme olla vain kaksin.

Viikko 46 – postaukset

Maanantai 

Isänpäivä oli ihana

Tiistai 

Onni on olla minä

Keskiviikko 

Parisuhde, jossa ei riidellä

Torstai 

Pienen budjetin päivälliset

Perjantai 

Raskaudesta kertominen

Lauantai

Taaperon joululahja Torista

Tänään olemme laittaneet kotia ja siistimme viimeiset syysvaatteet pesukoriin, ja nostimme talvivaatteet esille. Ihana lumipeite on valaissut maan ja siitä olemme tänään nauttineet ulkoilun merkeissä. Toivottavasti sinäkin olet päässyt nauttimaan talven ensilumesta! Tai oikeastaan, eihän kaikki tykkää talvesta. Enhän minäkään tykkää keväästä.😅 Mutta kuitenkin, kokonaisuudessaan monesta keskustelusta huolimatta, ihana fiilis tänään. Muistakaa, että suhteessa on tärkeää puhuminen. Sillä mekin saamme monet lukot ja vaivat auki. Ihanaa iltaa, puspus.😘

Ida