Hae
Elämänmakuista matkaa

Kahdeksan tuntia kahden

Olemme mieheni kanssa seurustelleet alle viisi kuukautta ja hyppäsimme suhteessamme heti syvään päätyn eli lähdimme treffeille kaikkien lasten kanssa. Siitä se ajatus sitten lähti ja sen jälkeen olemme tehneet kaikki arjen metatyöt ja menot lasten ehdoilla, ja heidän kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että emme ole käyneet ilman lapsia kaupassa tai syömässä vaan aina on ollut joko taapero tai muutama muu menossa mukana. Mitä se sitten on tarkoittanut? Haalean ruuan syömistä ja sen jakamista, lapsen ehdoilla kaupassa menemistä ja jopa unohtuneita ostoksia. Kuten moni vanhempi tietää, niin pienten lasten kanssa kaupoilla tai ravintolassa käyminen ei aina ole hekuman huumaa. Vaikka meillä on helpot lapset ja heidän kanssaan voi käydä missä vaan, niin olemme kaivanneet kahden keskistä kauppareissua ja ravintolassa istumista. Onhan siinä jotain maagista. Tai eihän me sitä tiedettyä ennen kuin saimme olla kahdeksan tuntia kahden.

kahdeksan tuntia kahdestaan

Minulle ja avopuolisolle tarjoutui eilen tilaisuus olla kahdestaan, kun ystäväni tuli hoitamaan meidän viisipäistä laumaa ja kahta mäyräkoiraa. Astuimme ovesta ulos hieman epäuskoisina. 

Voiko tämä olla totta? 

Kahdeksan tuntia myöhemmin uskoimme sen olevan totta. Minulla oli mieheni kanssa ihana kauppareissu takana, jonka aikana saimme toteutettua muutaman tonttu jutun ja tämän aamunyllätykset eli joulukalenterit. Kävimme Triplassa olevassa Pancho Villassa syömässä ja otimme alkupalat sekä lehtipihvit, että kylmät juomat. Kaiken tämän sain ja saimme nauttia kahdestaan, ilman keskeytyksiä ja lämpimänä. Nautin todella paljon siitä hetkestä, kun sain syödä mieheni kanssa kasvotusten ja keskustella. Ruoka oli hyvää ja maukasta, seura parasta mahdollista. Tunsin siinä istuessani sen kipinän vahvuuden minkä olen tuntenut jo ensi tapaamisesta asti. Se sama kipinä on ollut yllä koko suhteemme ajan.

Minulla on todella ihana mies, jota katsoin hymyillen koko kahdeksan tuntisen reissun ajan. Nautin todella paljon ajastani hänen kanssaan ja siitä, että kaiken ruuhkavuosien vanhemmuuden alla on vahva, ja intohimoinen parisuhde. Oli aika ihanaa, kun Triplassa pusutellessa tuntui, että koko muu maailma sulkeutuu pois ja siinä pusun hetkessä on vain me. Sellainen tunne minulla on avopuolisoni hellyyden osoituksista. On aika söpöä pussailla kodin ulkopuolella.

kahdeksan tuntia hauskanpitoa

Meidän parisuhteessa on täydellinen huumori ja meidän jutut kolahtavat toisiimme. Nauramme paljon arjessa ja pidämme kosketuksia yllä mutta Triplassa saimme tehdä kaikkea tätä keskeytyksettä. Miten mahtavaa olikaan heittäytyä meidän juttujen äärelle, nauraa räkättää kippurassa ja nauttia siitä, että meillä on toisemme.  

Eilinen kahdenkeskinen aika osoitti sen, että pienellä panostuksella saamme meille yhteistä aikaa, jolla ladata akkuja ja tankata parisuhde juttuja. Illalla kaikki päivän jännite, pusut ja kosketukset veivät asioita eteenpäin ja olipa sekin ihanaa, että saimme harrastaa kiireetöntä seksiä, virkeinä päivästä. Ihan parasta. Arvostan suuresti sitä kemiaa mikä meillä on myös sängyssä. Se on jotain, niin isoa ja ainutlaatuista. Sellainen meidän suhteen yksi voimavaroista, jos näin voi sanoa.

Sillä, että saimme olla kahdeksan tuntia kahdestaan, tuntui tänä aamuna olevan positiivinen vaikutus aamuheräämiseen. Heräsimme taaperon kanssa ennen viittä, koska hän tekee poskihammasta. Hetken ärsytti aikainen herääminen mutta sitten otin happea, meillä on kaikki hyvin ja eilinen oli niin täydellinen päivä. 

Kahdenkeskisen ajan priorisointi nousi eilisen myötä aika korkealle. 

Ida 

Lue myös:

Ruuhkavuosien seksielämä

uusperheen vanhempien yhteinen aika