Hae
Elämänmakuista matkaa

Kiitos vuodesta 2022

Vuosi 2022 on loppusuoralla ja katsottuani tammikuun blogilukuja, en voi muuta kuin kiittää teitä. Sivustoni yksittäiset katselukerrat ovat lähes tuplaantuneet vuodessa ja olen teille siitä kiitollinen, koska ilman sitä, että luette blogiani, en olisi syksystä asti ollut blogit.fi sivuston Perhe-blogien toiseksi luetuin blogi. Kiitos Sinulle vuodesta 2022 ja kiitos siitä, että olet omalta osaltasi tehnyt unelmieni tavoittelusta totta.

Jotain olen tehnyt oikein vaikka välillä on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin. Toisinaan tämä bloggaaminen on ollut raskasta, kun ulkopuolelta on isketty ja kovaa. Perheeni on saanut osumaa mutta samalla se on vahvistanut sitä tunnetta, että me olemme me. Se muuttaako yhteen kahden kuukauden seurustelun jälkeen tai olenko hukkunut vauvavuoden kuplaan, ei ole väärin. Tapoja on monenlaisia eikä missään laissa loppupeleissä määritetä ihmissuhteiden tapoja, vanhemmuuden yksityiskohtia tai sitä kumpi on oikein, kotiäitiys vai työelämässä oleminen. Kirjoitettuani siitä, kuinka taaperon ja äidin riippuvuus toisistaan näkyy, totaaliyksinhuoltajana, tunsin, ettei sekään tee minusta huonoa äitiä.

Maailmaan mahtuu elämänmakuisia hetkiä, kokemuksia ja tunteita, käänteitä sekä naurua, että unelmien saavuttamisia. Loppupeleissä jokainen on vastuussa omasta elämästään ja se, jos onneni triggeröi, ei ole minulta pois. Eikä sitäkään tarvitse hyssytellä, että olen selvinnyt taloudellisesta ahdingosta ja pääsyt velkajärjestelyyn. 

Kiitos vuodesta 2022

Vuoden 2022 aikana sivustoani on katsottu yksilöllisesti noin 165 000 kertaa! Ihan mieletöntä! Todella huikeaa ja olen tästä todella otettu, ja sanattoman kiitollinen. Se, että käytte lukemassa juttujani, merkitsee minulle todella paljon. Jos vertaa vuoden 2021 kokonaislukua vuoden 2022 lukuihin, niin kasvua on tapahtunut noin yli 90 000 katselukerran verran! Eli sivustoni on vuodessa kerännyt yli 90 000 enemmän katseluita ja tämä on hiton siisti juttu!  

Näitä lukuja katsoessani kumarran toiseen suuntaan ja pyllistän toiseen. Minä tein tämän ihan itse, teidän isolla tuella. Kiitos tästä! Ei ole mikään pikku juttu, että yksinhuoltajana lähdin kasvattamaan pienen vauvan ja kahden koululaisen äitinä blogiani näin isoksi. On ollut monia vähäunisia öitä, jolloin olen kirjoittanut enemmin blogia, kuin käynyt aikaisemmin nukkumaan. Niin monet päiväunet olen kirjoittanut tekstejä ja kehittänyt itseäni, tuottanut teille toivepostauksia sekä jakanut elämääni päiväkirjamaisesti. 

Jos vuotta pilkkoo osiin, niin parhain kuukausi oli heinäkuu, jolloin katselukertoja oli noin 22 000 ja luetuin postaus tällöin oli teksti, jossa kerroin yksinhuoltajan tuloista. Heinäkuussa tapasin avopuolisoni ja tämä luonnollisesti herätti kiinnostusta, ja omalta osaltaan nostatti lukuja. Ihana, kun myötä elitte ensimmäisiä treffejä ja niiden tuomaa ahdistusta. 

Luvuiltaan huonoin kuukausi on ollut tämä joulukuu mutta ihanasti olette tukeneet minua, kun itsenäisyyspäivänä halusin ottaa hetken happea. Se tukeminen mitä sain sillä hetkellä, oli arvokasta. Instagamin DM boksiin tuli tsemppejä, blogin kommenttikenttään myös, ja jopa ystävien lähettämät Whatsapp viestit kilahti puhelimeen. Halaus näistä.❤️

Kohti vuotta 2023

Tällä kasvulla ja näillä opeilla mitä olen tästä vuodesta saanut, lähden rakentamaan blogin uutta vuotta. Toivon, että vuonna 2023 saan pidettyä sivustollani teidät, jotka olette siellä mutta toivon, että saan sivustoani kasvatettua yhtä upeasti, kuin olen tähän asti kasvattanut. Teille tarjoan vuodelle 2023 samanlaista menoa, kuin tähän asti ja otettuani hetken happea, pääsin tutkimaan itseäni ja sitä, että ääneni tulee jatkossakin loistamaan tabuista puhuessa.

Maailma kaipaa elämänmakuisia asioita, vertaistukea, myötäelämistä, iloja ja ketutuksia, avointa rahapuhetta, vanhemmuuden sanoittamista sekä parisuhteellisen onnen esille nostamista. Ruuhkavuosien keskellä blogin merkitys kasvaa, sillä tämä on minun juttuni ja minun henkireikäni. Tämä on terapiamuotoni, joka ei tuntuisi näin hienolta ilman Sinua. Kiitos vuodesta 2022! Tehdään vuodesta 2023 yhtä upea ja menestyksekäs.

Muistakaa – eläkää omannäköistä elämää, sillä vain sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija.

Ida