Hae
Elämänmakuista matkaa

2022 vähiten luetuimmat

2022 vuodelta nostan vähiten luetuimmat postaukset elille ja tämä tarkoittaa sitä, että nostan jokaiselta kuukaudelta sen kuukauden vähiten reagointeja ja lukijoita saaneen postauksen. Tämä ei kuitenkaan ole merkki siitä, että postaukset olisivat vähemmässä arvossa, minulle. Ei suinkaan. Myös jokaisen kuukauden vähiten lukijoita keränneet postaukset ovat minulle elämänmakuisella matkallani merkityksellisiä. Onhan niissä oma tarinansa ja omat aiheensa, jotka ovat sillä hetkellä koskettaneet. Pidemmittä puheitta,

2022 vähiten luetuimmat postaukset

tammikuu

8kk imetyksen haasteet

Niin noistakin haasteita selvittiin ja vielä hän, joka tammikuussa hampaattomana näykki maitoa juodessaan, on nyt jo lopettanut imetyksellä olemisen. Näin vuodessa asiat voivat muuttua mutta kertaakaan en ole harmitellut sitä, että imetän. En edes haasteiden aikana, joita ei loppujen lopuksi ollut montaa hetkeä.

Helmikuussa vähiten luetuin postaus oli:

Ystävyys on tahtotila

Kirjoitin ystävänpäivänä siitä, kuinka ystävyys on tahtotila. Ystävyydessä tulee hiljaisia jaksoja, aktiivisempia jaksoja. Joskus nähdään viikoittain, joskus voi mennä muutama kuukausi välissä mutta niin tai näin, tosi ystävyydessä tahtotila on niin luja, että se kestää esimerkiksi ruuhkavuodet.

2022 maaliskuussa vähiten luetuin:

vuosi sitten maaliskuussa

Maaliskuussa kerroin vuoden 2021 maaliskuun luetuimpia postauksia eli aiheita, jonka ympärillä maaliskuuni silloin pyöri. Tämmöiset koosteet ovat mielestäni kivoja. Niiden kautta pääsee itse hetkeksi ajassa taakse päin mutta samalla te lukijat pääsette kurkistamaan vuoden takaisiin juttuihin. Kenties joku uusi lukija näkee sellaisen postauksen, jota ei ole aikaisemmin vielä nähnyt.

2022 huhtikuussa viimeiseksi jäi?

Kuukauden ruokakustannukset

Tämä on oikeastaan aihe, joka on minun mielessäni kuukaudesta toiseen ja samalla aihe, johon paneudumme ensi vuonna. Heti tammikuusta alkaen. Ruokakustannukset ovat isoin menoerälle kuukausittain mutta tiedostan, että sitä saisi halutessaan pienemmäksi.

Toukokuu

Vuosi sitten toukokuussa

Jälleen vuosi sitten – postaus oli vähiten lukijoita saanut mutta eipä se haittaa!

2022 kesäkuussa vähiten kiinnosti?

Puolen vuoden luetuimmat postaukset

Haha! Aika hauska, että postauksien esille nostaminen kiinnostaa vähiten. Toisaalta ymmärrän sen, koska monelle siellä voi olla jo ennestään tuttuja tekstejä.

Heinäkuussa listan häntäpäätä piti:

viikko 26

Viikkokatsaus postaus herätti vähiten lukijoita. Heinäkuun viikolla 26 oli viikko, jolloin vietin aikaa taaperon kanssa kahden, kun isommat olivat isällään. Oli muuten todella hassua olla viikko kaksin!

aitoplay

2022 elokuussa viimeisellä sijalla oli:

Kaiken takana on rapu

Tämä oli aika hauska postaus, sillä olen horoskoopiltani rapu ja tässä postauksessa kerron miten hyvin rapumaiset ominaisuudet pitävät paikkansa.

Syyskuussa puolestaan:

Viikko 36

Viikkokatsaus ja kooste postaus on päässyt jälleen viimeiselle sijalle. Mietin tossa eilen, että saatan ottaa ensi vuodelle sellaisen viikkokatsauksen, joka käsittelee viikon raha virtaa. Olisiko hyvä?

Lokakussa viimeiselle meni?

Vuosi sitten lokakuussa

Lokakuussa kerroin, että mitä kuului 2021 lokakuussa eli palasin jälleen ajassa taakse. Ihan mukavia postauksia mutta selkeästi nämä eivät ole hittejä?

Marraskussa sen sijaan?

Vuosi sitten marraskuussa

Voi miten naurattaa tämä jatkumo näissä, että mikä postaus on vähiten kiinnostusta herättävä. Jos tällä mennään ensi vuonna, niin luultavasti tämä postaus on vuoden 2022 joulukuun vähiten luetuin!

Joulukuussa häntäpäätä piti:

Vuoden luetuimmat postaukset

Yllättävää, että viimeiselle sijalla on tämä postaus!

Noniin! Eiköhän kooste postaukset olleet sitten siinä ja ensi vuodelle voisin keksiä sen mitä aikaisemmin kirjoitin eli lyhyen ”Miten viikkomme on mennyt?”, katsauksen sijaan keskittyisin viikon rahavirtaan. Olisi aika mielenkiintoista nähdä, että mitä rahaa tulee viikon aikana ja miten sitä menee. Sitä kautta voisi löytää kehittäviä talouskohteita!

Mutta koosteet sikseen ja nyt ajatukset huomiseen! Odotan uutta vuotta mielettömän paljon sillä se on toinen juhlapyhä meidän avoliitossa. AIka ihanaa. Samalla on kuitenkin pientä haikeutta ilmassa, sillä koululaiset ovat isällään viikonlopun ja minulle se, jos he eivät ole juhlapyhinä kotona, on sydäntä riipivää. Kenties näen heidät huomenna, ohimennen, jotta saan tankattua hyvää fiilistä heistä?

Ihanaa vuoden toiseksi viimeistä iltaa ja kiitos siitä, että luette myös noita viikkokatsauksia ja kooste postauksia.❤️

Ida