Hae
Elämänmakuista matkaa

Tarina kuvan takana

 

tarina kuvan takana

Julkaisen joka viikko yhden kuvan, jonka takana on tarina. Aivan kuten tässä kuvassa. Sain muutama viikko sitten ystävältäni ehdotuksen tulla hänelle malliksi yhteen ja oikeastaan aika moneen juttuun. Ilahduin tästä ehdotuksesta ja ajattelin heti, että tekee hyvää päästä hemmoteltavaksi ja heittäytymään kameran eteen! Kuitenkin tämä viikko on ollut todella raskas ja olen ollut väsynyt. En henkisesti loppu vaan ihan sellaista normaalia väsymystä mitä tulee, jos nukkuu huonosti. Tämä viikko on ollut juuri sellainen viikko, että on tehnyt mieli nukkua aamulla pitkään ja ottaa päivällä päiväunet. Tämä ei ole kuitenkaan ollut mahdollista, sillä päivisin aikaa on mennyt milloin mihinkin ja taapero nukkuu yleensä päiväunet siihen aikaa, kun isoja tulee jo kotiin. Eli koko ajan joku on läsnä, iholla.

Tämän viikon keskiviikkona tuli kuitenkin kaiken väsymyksen ja päänsäryn keskellä sellainen tunne, että en jaksaisi mennä kuvauksiin ja sitä ääneen pohdin täällä kotona. Mies kuitenkin kehoitti pitämään kiinni sovitusta ja puhuimme, että jo se, että pääsee kotoa pois, tukee jaksamista ja saa ehkä oloa iloisemmaksi. Oikeassa olimme.

Tämän kuvan tarina on onnellisen täyteinen tunne, voimaannuttava hetki, suhdetta tiivistävä ja yhteisiä kokemuksia tuova kuvaushetki. Lähdin eilen kuvauspäivään malliksi yhdessä yhdeksän vuotiaan tyttäreni kanssa, jolle päivä oli ensimmäinen laatuaan. Hän pääsi kokemaan millaista on odotella laittautumista ja millaista on päästä lauttautumaan. Tyttäreni sai eilen ikimuistoisen päivän yhdessä äitinsä kanssa. Samistelimme mekoilla ja upeilla glittereillä, ja päästyämme ensimmäiseen kuvaan kahdestaan, minulla nousi kyyneleet silmiin.

Se hetki oli upea. Makasimme kauniissa tyylissä, ihanissa mekoissa, kukkaisen maton päällä ja katsoimme toisiamme silmiin. Olin sillä hetkellä valtavan ylpeä äiti, sillä tyttäreni loisti kameran edessä ja pääsi toteuttamaan unelmaansa. Hän oli koko päivän täydellä sydämellä mukana siinä mitä teimme ja millaiseksi meidän luotiin! Tämän kuvan takana on tarina siitä, että sumuisista päivistä huolimatta elämään voi saada glitteriä ja kauneutta!

En malta odottaa, että saamme nähdä kuvia meistä niin yhdessä, kuin erikseen. Niistä tuli taatusti upeat. Onneksi menin kuvauksiin sillä sain sydämeeni taltioitua tyttäreni ilon ja rakkauden siihen heittäytymiseen mitä hän teki!

Ida

 

Lue myös:

Tavoitteita ja unelmia vuodelle 2023

Seuraa meitä:

Instassa