Hae
Elämänmakuista matkaa

Romanttinen igluyö

Takana on romanttinen igluyö eli luksus aikaa kahden, 36 tuntia putkeen. Mieletöntä.

Juttelin jossain vaiheessa suhteemme alkutaipaleella mieheni kanssa, että kumpikin meistä haaveilee pääsevänsä yöksi lasi-igluun. Katselimme yhdessä kuvia ja fiilistelimme paikkaa, ja jo silloin päätin toteuttaa sen miehelleni mutta hän ei sitä tiennyt. Eikä tiennyt ennen tiistaina, jolloin istuimme junaan, jossa hänelle selvisi, että lähdemme Lentokentälle. Olin onnistunut pitämään yllätyksen salassa ja vain muutama ystäväni sekä esikoiseni tiesivät reissustamme Rovaniemelle.  

Se hetki, kun sain kertoa miehelleni, että meillä olisi edessä romanttinen yö lasikattoisessa iglussa, oli ikimuistoinen. Seisoimme lentokentän korkeissa liukuportaissa, jossa hänelle selvisi minne olisimme menossa. Sillä hetkellä sain yllätettyä hänet todella isosti ja tein miehestäni onnellisimman synttäri sankarin koskaan! Niin täydellinen hetki katsoa häntä silmiin ja kertoa, että yksi meidän unelmista käy kohta toteen.

romanttinen igluyö

Sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, että miten upea, maaginen, tunnelmallinen, romanttinen ja kerrassaan rauhallinen paikka lasi-iglu on. Sen tietää, jos sen kokee, sitä ei sanat ja kuvat pääse samanlailla välittämään. Iglussa oli kaikki puitteet kunnossa mitä me, kaksi aikuista, pystyimme vain toivomaan. Täyttä romantiikkaa, harmoniaa ja pohjoisen tunnelmaa, ihan mieletöntä.  

Upeudellaan ei loistanut pelkkä iglu vaan koko Santa Clausin jouluinen pajakylä, joka on kokemuksena uuden vierailun arvoinen. Pajakylä on niin maagisen kaunis paikka, että siellä jaksoimme kävellä ja ihailla tunnelmaa puitteineen sekä ostos, että ruokailumahdollisuuksineen. Käsittämätöntä, että miten yhteen kylään on saatu luotua, niin täydellinen joulumaailma! Unohtamatta ylellisyyttä ja sopivaa hintatasoa. 

Näin kahdestaan unohtumattomalla reissulla ollessamme, arvostimme sitä, että iglut sijaitsivat hieman sivummalla joulupukin pajakylästä. Näin sai ihanan rauhan ja sellaisen aikuismaiseen makuun olevan tunnelman. Runsaasti seesteisyyttä, luonnon rauhaa ja paljon romantiikka!

36 tuntia kahdestaan, luksusta

Kävi varmaan selväksi jo se, että saimme viettää aikaa romanttisissa tunnelmissa? Ehkä sekin, että saimme olla 36h kahden? Sitä en kuitenkaan ole vielä sanonut, että miten hyvää yli vuorokauden mittainen loma teki! Olimme yhtä tunnetta täynnä koko 36h ja latasimme läheisyyden akkuja, nautimme keskeytyksettömistä keskusteluista ja lämpimistä aterioista. Pienen minireissumme aikana nautimme myös toisistamme, seurastamme ja pusuja tihkuvasta vuorokaudesta sekä siitä, että miten hiton hieno parisuhde meillä on! 

Nostan meille hattua, että pyöritämme suurperhe arkea ja pidämme parisuhdetta isossa arvossa. Se kaikki näkyi ja tuntui kahden keskisessä ajassa. Kaikki se mitä meidän parisuhteessa on, moninkertaistui vuorokauden aikana. Aivan mahtavaa! Koen, ja sanoin miehelleni, että vietin elämäni parhaimman parisuhteellisen vuorokauden ja olen valtavan onnellinen, että sain kokea sen juuri avopuolisoni kanssa.  

Ihan mieletöntä olla upeassa paikassa, romantiikkaa täynnä ja fiilistellä kaikkea ympärillä olevaa, käsikädessä. Haikeus iskee, kun ajattelen meidän hetkiämme 36h aikana ja tämän haikeuden keskellä lupasimme toisillemme, että järjestämme useammin tämmöisiä hetkiä meille. Me niin ansaitaan enemmän irtiottoja suuren arjen pyörityksestä! 

Nyt on kuitenkin vatsa täynnä perhosia, sydän pullollaan rakkautta ja mieli muistoista runsaana, ihana yö lasi-iglussa.  

Ida 

Lue myös:

Mitä kuuluu uusperheelle?

Ihana Loppiainen Oodissa

Seuraa meitä:

Instagramissa